Skip to main content
  • alt

Novo izdanje Tiestove Clublife serije posvećeno New Yorku

Tiësto je jedan od najradišnijih i najzaposlenijih momaka na globalnoj elektroničkoj sceni koji nepresušnom energijom suvereno nastavlja dalje.

Mixmag i Rolling Stone su ga oba stavili na sam vrh najboljih svjetskih DJ-a, čemu je neminovno pridonio i nastup u koji su bile uprte oči svijeta pri otvaranju Olimpijskih igara 2004. u Ateni. 

alt

 
Redovni stanovnik lineupa najvećih svjetskih festivala, rezident Hakkasana u gradu svjetla i kocke ujedno je i dobitnik ovogodišnjeg Grammyja za najbolju remixanu traku kojeg si je iznad kamina smjestio zahvaljujući remixu John Legendova hita “All Of Me”.
 
Tiësto je tako bez puno pompe odjednom iznenadio one koji uživaju u njegovu radu 4. albumom CLUBLIFE serijala, CLUBLIFE Vol 4: New York City, izdanog u suradnji Musical Freedom/Republic Records/Casablanca Records. Ovo izdanje uslijedilo je kao nastavak na prethodnu trijadu koja je bila posvećena Las Vegasu, Miamiju i Stocholmu.
 
Nova kompilacija najavljena je naramkom video poruka nasnimljenih u letu ponad New Yorka na koje možete virnuti u videu.
{youtube}LwMHdrwv8WI{/youtube}
 
Već toliko puta opjevana svjetska metropola zasluženo je postala 4 pločica Clublife mozaika kao jedan od epicentara razvoja elektroničke kulture. Tiësto je izadnje popratio riječima:
 
“Lansirao sam svoju Clublife seriju s idejom stvaranja mix albuma inspiriranih gradovima koji vole dance glazbu. Serija je započela s Las Vegasom, domom moje Hakkasan rezidencije, zatim je uslijedilo izdanje inspirirano Miamijem i Stocholmom. sada je vrijeme za odati počast gradu koji nikada ne spava – New yorku. To je vrlo poseban grad iz toliko mnogo razloga i istina je da je što god želiš na dohvat ruke –  sjajna kutura, moda, hrana i zabava. New York je bio dom nekim od najvećih trenutaka u dance glazbi.
 
Od dana Studia 54 i Paradise Garagea do Limelighta, Tunnela i Twila, i sada s Marqueeom, Lavom, Pachom, Spaceom i Provocateurom, New York se uvijek nalazio u centru onoga što se događalo u dance glazbi. Trenutno klupska scena cvjeta i na bilo koju noć u gradu je neki svjetski DJ. Teško je ne biti inspiriran ovim sjajnim gradom i jako sam sretan što ću posvetiti posljednje izdanje Clublife serije mjestu na kojem svjetla siju najjače.”

alt

 
Originalne produkcije, editi i remixevi i u ovom izdanju nastavljaju tradiciju okosnice samoga albuma. Tu će se naći neke od njegovih najdražih traka i novi mladi talenti s vlastita Musical Freedom labela, a sam album biti će promoviran ovoga proljeća i ljeta rasporedom kojeg se ne bi posramio ni najveći radoholičar. Za playlistu sklizni okom niže a za slušanje i uključivanje ovog album au vlastitu audioteku skok ovdje.
 
01) MOTi – Valencia (Intro Edit / John Christian Remix)
02) Tiësto & KSHMR – Secrets  –
03) Dzeko & Torres, Maestro Harrell – For You feat. Delora
04) Martin Garrix & Tiësto – The Only Way Is Up
05) Bobby Puma – Someone Somewhere (Tiësto Edit)*
06) Tiësto – Butterflies*
07) Tiësto & The Disco Fries – Chant* 8) Tiësto – Change Your World*
09) A&G – Lucid*
10) KSHMR – Kashmir
11) Dzeko & Torres – Air feat. Delaney
12) Dotan – Home (Tiësto vs. Twoloud Remix)*
13) Wee-O – Fighting For feat. Morgan Karr (Tiësto Edit)*
14) ALVARO & Jetfire – Guest List
15) Tiësto & Dallas K – Show Me*
16) Firebeatz – Sky High (Tiësto Edit)*
17) MOTi – House Of Now (Tiësto Edit)*
18) Zaxx vs. Riggi & Piros – Alpha*
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2