Skip to main content
  • 27.12.2016.

Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića

Predstavljamo vam novo izdanje glazbene etikete Tit Zero Recordings jednog od najpoznatijih producenata naše regije, Dejana Milićevića, pod nazivom „Muscae Volitantes V.A“ I ovom prilikom Dejan je potražio inspiraciju za izdanje kod nove mlade techno snage sa naših prostora.

Piše: 


Imena koja ste dosad mogli čuti na Tit Zero Recordings etiketi su regionalni producenti kao što su Manjane i John Belk iz Srbije, Goran Kan iz Makedonije te vokal legende svjetske techno scene DJ Rusha na jednom od trackova Dejana Miličevića.

Gosti na petom izdanju Tit Zero Recordingsa su poznate imena hrvatske scene – Jan Kinčl Zero i Borut Cvajner te Danijel Kević iz BiH. Ovi mladi producenti su majstorski pokazali kako se radi dobar i kvalitetan techno sa primjesama deepa i acida. Na Tit05 izdanju nalaze se 3 tracka u pravom duhu sounda labela i izbor tune-ova vam daje iskustvo od deep techna, preko ozbiljnog tr8 jam-a do prime time trake koja definitivno ne ostavlja nikog ravnodušnim na dance floor-u.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2