Skip to main content

Thianovo novo izdanje i kolaboracija za minhenski label

Srđan Thian mladost je proigrao na ulicama Zagreba gubeći noći na soničnim pozadinama kultnih klubova oko centra.

 
Bila je to sredina 90-ih, klupska kultura je uživala na lovorikama zlatnog doba, podiji su bili puni i nije bilo boljeg vremena da se znatiželjni klinac koji voli sve ono glazbeno preseli s floora za pult. Suosnivač Tetraplan partyja u Valnetinu ubrzo je počeo svirati i internacionalno i 2011. je donijela definitivno preseljenje u glazbenu meku Berlina, gdje sada suvereno vitla rezidentskom palicom Anna Hirsch bara i surađuje s Affect Recordingsom iz Minhena.
 
 
Kako i priliči, nova godina će donijeti i nove početke i nove trake kojima se možeš veseliti u nestrpljivom iščekivanju, pa baš s Affect Recordingsa krajem siječnja tako ujedno stiže i novi EP "Drop Me" ostvarenje na kojem Thian spaja vještinu s hrvatskim producentom na ubrzanoj putanji prema zvjezdanom nebu, Dark Rayom koji krije domaćeg nam lokalno uzgojenog Darka Malčevića.

 
"Drop Me" će tako, sasvim siguran u rukama koje neće dopustiti da mu se išta dogodi, ispasti s jednog od sublabela koji će nastati granjem Affect Recordingsa koji upravo prolazi restrukturiranje ne bi li omogućio komotni smještaj sve većem broju umjetnika koji ga zovu domom. Svaki izdanak biti će usmjeren na specifičan žanr.
 
Valovi interesa za novo izdanje već se podižu u predtsunami modusu, a zainteresirani za remix trljaju ruke, pa na teaser jednome slobodno možeš posuditi čekić, nakovanj i stremen ovdje.
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop