Skip to main content
  • alt
  • 26.10.2015.

Tom Bug, sigurnost i Blacksoul Music

Pod krovom domaće kuće Housea udobno se raskomotio naš ovogodišnji predstavnik na pješčanim obalama Ibize, Tom Bug.

 
Iza šanse da Coxu pokažeš sve što znaš stajalo je 14 godina rada, predanosti i slijepe vjere u moć glazbe, vlastite prste i mozak.

alt

 
Dok su svi klinci po osnovnoškolskim i srednjoškolskim partijima minglali među ekipom i bavili se time tko je popularan i tko nije, što ja Ana rekla Maji i ostalim tipičnim pričama mladenaštva, Tomislav je imao drugačiji plan. Neodvojivo isprepleten s hrpom CD-a u kutu postajao je glava i srce tuluma. No pravo učenje počinje uz brata Andriju i njegovog školskog kolegu kojeg danas poznaješ kao Groovelinea.
 
Kako su godine prolazile stopala su se zatekla na čelu svih velikih floorova zemlje i regije i rođeni su i House Fusion partyji koji su kasnije evoluirali u radio emisiju koja se emitira subotom u 20.00 na www.d3ep.com.
 
No kako bi House stajao dva potporna stupa su uvijek bolja no jedan i tako je Tom Bug debitantsku traku odlučio izdati ni više ni manje nego pod kišobranom domaće bombe od labela, Blacksoul Music. Iza labela stoji dvadesetogodišnje iskustvo istoimenog domaćeg producenta, DJ-a i nepopravljivog sushi entuzijasta, Blacksoula.

alt

 
U neprekinutoj petlji potpore i kvalitete rodila se tako topla zvučna sigurnost trake koja te obavija poput mekih pokrivača onako ujutro kada se probudiš u ledenom stanu i shvatiš da imaš još pola sata u toplini, ali ne možeš više zaspati jer je mozak krenuo planirati dan pa samo uživaš siguran i učahuren. Stvar “Safe” zatekla se na ADE 2015 Sampleru na Traxsourceu, čiji DJ mix competition je Tom Bug ujedno i osvojio 2006. Samu traku, izdanu kao rezultat suvibracija house teškaša i neobično prštavog Blacksoul Musica, uhvati ovdje. Prvi se pamte, onima koji dolaze se radujemo! Enjoy!
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2