Skip to main content
  • 17.04.2014.

Zvuk s trećeg albuma Lykke Li

Švedska sopranistica i kompozitorica Lykke Li pustila je na Youtube zvuk svoje nove pjesme "Gunshot" koja će krasiti novi studijski album "I Never Learn".

Piše: 


Njena glazba je fuzija elemenata popa, indie rocka i elektronske glazbe. S ovim elementima kombinira još i različite instrumente poput violine, sintesajzera, tambure, trube, saksofona i violončela. Radi se o trećem albumu koji izlazi 2. svibnja na Li's LL Recordings.
{youtube}OQqG6yTZQWg{/youtube}

Nešto ranije ove godine Lykke je objavila još dvije pjesme sa novog albuma 'Love Me Like I'm Not Made Of Stone' i 'No Rest For The Wicked', a sada je poznata i tracklista cijelog izdanja.
{youtube}D7iLERCEznI{/youtube}

Kako je rekla za portal NME, treći album je nastavak trilogije koju je započela 2007.g. s debi izdanjem "Youth Novels", drugi je bio "Wounded Rhymes" 2011.g., a trećim ovogodišnjim albumom završava se jedan sjajan inspirativni ciklus.
{youtube}Hh-0y8Qe0Sw{/youtube}

'I Never Learn'
'No Rest for the Wicked'
'Just Like a Dream'
'Silverline'
'Gunshot'
'Love Me Like I'm Not Made of Stone'
'Never Gonna Love Again'
'Heart of Steel'
'Sleeping Alone'

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2