Skip to main content
  • alt

Pioneer najavio novi revolucionarni XDJ-RX kontroler

Japanski elektronički div Pioneer ponosi se time da ne slijedi već suvereno hoda na oštrici inovacije poput akrobata. Čini se da momci i dame ove tvrtke ne mogu pogriješiti.

 
Njihov CDJ još uvijek je alfa i omega svjetskih klubova i festivalskih bina no smatrali su da je ura taman otkucala čas za preći na novu razinu i stvorili sjajnu hibridnu konzolu.
 
Spoj je laptop-MIDI sistema i sustava kojem ne treba računalo za korištenje CDJ-a i mixete i spojili su ponajbolje od oba svijeta kako bi umesili novu XDJ-RX-icu.
{youtube}coYP7YR7M9o{/youtube}
 
Ovo je prvi komad njihove opreme koji koristi jedan LCD ekran na kojem će se naći sve informacije koje džokeju u glazbenoj ekstazi mogu zatrebati, sa oba playera istovremeno. 
 
Možete pratiti valnu funkciju, poziciju pjesme na playbacku, BPM i beat gridove, a ima i ugrađen Rekordbox. Pioneer je najavio da će novi kontroler pustit da slobodno luta tržištem krajem veljače tako da imate li 1.799$ koji vam pale rupu u džepu i nezasitnu glad za beatom znate koja je slijedeća investicija. 
 
Novo nikada ne znači da je staro loše, dobre stvari koje nisu slomljene ne treba popravljati, ali tehnološka novina ima svoju magičnu privlačnost. Izuzev same znatiželje (znaš da si ko mače i da te zanima) nova tehnologija otvara nove i kreativne puteve i inovativne pristupe istome koji če rezultirati prekrasnim svježim glazbenim pričama a napredak jednoga napredak je za sve.
 
 
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web