Skip to main content
  • 22.05.2015.

George Morel: Nikada nemoj odustati ili dopustiti nekome da te prekida dok loviš svoj san

Family Grooves je još jednim fantastičnim partijem zadužio one koji vole kroz note. Ove subote, 23. svibnja, unutar zidova splitske O’Hare stiže nam i George Morel.

 
Dva desetljeća u samom vrhu globalne scene, neumoljiva energija, iskustvo i srce iza pulta povest će rasplesance na noć za pamćenje, a dok subotnje sunce ne zađe za horizont i demoni plesa ne krenu tražiti svoje popričali smo malo s gospodinom Morelom.  
 
alt
 
1. Započeo si glazbeni put s 13 godina. Koja ti je bila prva udica i kojim utjecajima si bio okružen?
 
Istina. Glavne stvari koje su utjecale na mene u ovim ranim godinama su bili ulični partiji u njujorškim četvrtima i parkovima. Iznimno je inspirativno iskustvo gledati sve ove ljude kako zajedno uživaju u glazbi.
 
 
2. Često se na tebe referiraju kao na kuma house glazbe. Gledaš li i ti tako na sebe?
 
To je tako neobično za čuti jer je riječ nabijena značenjem. Radim ono što radim zato jer to volim i nadam se da ekipa uživa na mom glazbenom putovanju. Sve dolazi iz srca.

alt

 

3. Vlasnik si Grove On Musica. Kako biraš novu glazbu koju ćeš izdati? Što tražiš u traci i kontaktira li te mnogo mladih umjetnika kao bi izdao njihovu glazbu?
 
Oh da, mnogo njih me kontaktira i ima mnogo dobrog materijala, ali na poslijetku odabirem trake prema osobnom osjećaju i trudu koji oni sami ulože u konačni demo. Možda koriste iste sastojke, ali ne može svaki kuhar skuhati dobar obrok.
 

4. Kako je tvoj zvuk evoluirao i što smatraš ključnim za dobar party? Planiraš li setove detaljno unaprijed ili imaš samo bazični kostur?
 
Moj zvuk svakako evoluira kako vrijeme dolazi i odlazi. Pokušavam ostati što je više moguće informiran o novim raspletimana tjednoj bazi pa tako često donosim nove glazbene odabire iz onoga što je dostupno.
{youtube}6Dv1xsyiQS4{/youtube}
 
Nikada nisam planirao set unaprijed i nikada to i neću činiti. Nemoguće je predvidjeti kakav će set biti jer je toliko stvari potrebno uzeti u obzir kao što je sama vibra lokacije, ozvučenje, energija ekipe, rasvjeta, kako warm up Dj zagrije publiku prije no što započnem… mnogo je elemenata.
 

5. Što si pripremio za plesače u O’Hari 23. svibnja?
 
Jednostavno hrpe dobre energije i plan da od ovog partyja načinim noć koje će se još dugo sjećati.
 

6. Wild Card pitanje: Koja je najvažnija lekcija koju te je život naučo? 
 
Nikada nemoj odustati ili dopustiti nekome da te prekida dok loviš svoj san.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2