Skip to main content
  • alt

Glazbu stavljamo u prvi plan

Dobrih klupskih programa nikad dovoljno, a zagrebačka scena odnedavno je bogatija za onaj znakovita imena Šum na Umu, koji se održava u Gjuri 2.

 
Pokretač programa i rezident DJ je Goran Tokić, poznatiji kao DJ Gogolesko, kojem smo odaslali nekoliko pitanja glede samog programa, ali i scene jer aktivni je sudionik te iste već dugi niz godina.
 
S kojim si ciljem pokrenuo Šum na Umu, koji je naišao na dobar odaziv publike?
Program, odnosno projekt, nastao je zbog nedostatka kulture partijanja, nedostatka kvalitetne glazbe i izvođača na partyjima te sveopće nezainteresiranosti publike za glazbom. Smatram da „minglanju“, poziranju i kojekakvim hipster-hype-instant ludorijama nije mjesto na sceni. Bar ne ovoj našoj.
 
Što nudite, a da se razlikujete od drugih?
Nudimo kvalitetnu zabavu prije svega. Napokon smo pronašli klub i vodstvo kluba koji razumiju i podržavaju naše ideje i namjere. Inzistiramo na kvalitetnom clubbingu. Glazbu stavljamo u prvi plan. A klub Gjuro2 je trenutno naša oaza. Mi se brinemo za glazbeni dio, a oni za sve ostalo što party publici treba da se osjeća kao doma; od povoljnih cijena upada i cuge, do najsitnijih mogućih detalja.
 
Uglavnom imaš domaće snage, imate li koje strano gostovanje u planu?
Inzistiram na domaćim snagama. Vizija projekta je približiti publici domaće DJ-eve, ukazati na bitnost domaćih i rezident DJ-eva jer strani gosti su dobrim dijelom zakazali zadnjih godina. Svakako planiramo ponuditi publici i kojeg stranog gosta, ali ne prečesto.
 
Kako bi procijenio stanje scene budući da si dugo prisutan na toj istoj?
Huh, stanje na sceni je trenutno prilično kaotično. Čak i previše partyja jer trenutno ne postoji toliki interes ljudi za partijanjem. Svi nešto rade, ali vjerujem da će opstati samo oni koji uz publiku koju već imaju, uspiju privući i novu publiku.
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web