Skip to main content
  • 29.03.2017.

Marina Karamarko: Spremam opasan groove i dobre vibracije

Prije još jednog u nizu We Love Sound događaja u Zagrebu, koji će ugostiti velikane techno glazbe, berlinski dvojac Pan-Pot, popričali smo s drugim headlinerom na događaju 31. ožujka u zagrebačkom Bestu, najperspektivnijom damom hrvatske scene elektroničke glazbe i dobitnicom Ambasadora.

Piše: 


Marina koja se trenutno nalazi u Sjedinjenim Državama na mini turneji, vrijedno radi na svom projektu „ThanQ“ i niže uspjeh za uspjehom.

1. Ciao Marina, kako si? Kako se provodiš u SADu? Kako teče turneja? Koji su dojmovi?

Pozdrav! Sve teče super, presretna sam da je sve prošlo ugodno i proaktivno! Evo zadnji dan sam danas u SAD-u, trenutno u New Yorku, pada kiša pa cu iskoristiti dan za rješavanje nekih zaostaka online. Puna sam raznih dojmova i mislim da će mi biti potrebno neko vrijeme da se sve slegne, nadam se da ću imati nesto vremena za studio kad se vratim da to sve pretočim u neke nove muzičke kreacije.

2. Tvoja etiketa i projekt “ThanQ“ super napreduju. Što sve ima novo u sklopu projekta?

Pa da, sve ide nekim svojim finim tokom, jako se veselim sljedećem izdanju na kojem sam baš dugo radila. Gostovat će dosta producenata iz Italije i moj remix  u paketu i bas se veselim tom izdanju i jedva čekam čuti feedback publike.


 
3. Stalno si na turneji, čeka te ludo ljeto, kojim se događajima najviše veseliš?

Pa veselim se svakom danu posebno, trudim se da ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Toliko imam lijep život da bi bilo šteta zivjeti u budućnosti 🙂 Ljeto je uvijek poseban period, meni najdraži jer je fino toplo i opušteno, imam osjećaj da mi je svako ljeto godišnji, iako se puno radi, kada uživaš u svome poslu koliko ja, ili izgoriš ili letiš 🙂 Sonus Festival je nešto nezaobilazno u mojim planovima svako ljeto, a kada sviram tamo kao i ove godine, onda je to posebno veselje. Taj spoj mora, sunca, muzike i ekipe je zagarantirana kombinacija za highlight ljeta!

4. Sigurno si čula nešto o We Love Sound eventima u Zagrebu. Kako ti se čini cijeli projekt?

Naravno, i budno pratim sve što se dogadja s projektom i jako sam sretna što ću biti dio te priče. Gosti su vrlo pomno odabrani i cijeli program nudi nešto novo u našoj metropoli i mislim da se projekt tek zagrijava i da će tu biti još puno genijalnih gostovanja.

5. U petak, 31.03. nastupit ćeš na još jednom We Love Sound eventu uz jedan od najpoznatijih dvojaca scene danas – Pan-Pot. Što si pripremila za publiku?

Da, uskoro slijećem nazad kući direktno na party u Bestu. Ovom prilikom zagrijavat ću vas za ove titane i spremam opasan groove i dobre vibracije.

6. Što bi poručila svim ljudima koji će doći u petak u Best na We Love Sound?

Poručila bi svima da dođu što ranije u klub da ne bi poslije plakali kako je brzo sve završilo, da poslušaju moj uvodni set kao zagrijavanje za veliki dvojac i da samo ponesu udobne cipele za ples i otvorene umove za terapiju zvukom.

We Love Sound FB event 31.03.
https://www.facebook.com/events/391999384519238/

Karte za We Love Sound event 31.03.

Sonus festival FB

Marina Karamarko FB

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2