Skip to main content
  • stereo dvorana
  • 8.11.2010.

Stereo Dvorana, Rijeka

Stereo Dvorana – polivalentna riječka dvorana na Sušaku u kojoj se u protekle četiri sezone odvijala glavnina koncertnog programa.

Naslovna foto

Stereo Dvorana


Osmišljen kao dvorana za razne zabavne sadržaje, od osnutka u listopadu 2006. uspjela se afirmirati i na nacionalnoj razini, što je prvenstveno zasluga Simona Dejhalle koji stoji iza prve Hartere, spektakularne proslave 25. Ri Rocka, te brojnih koncerata glazbenih zvijezda u Rijeci. Kulturno-glazbeni program i njegova kvaliteta jesu ono što Stereo izdvaja od ostalih sličnih mjesta u Rijeci. Nastupali su tu mnogi poput makedonskog benda Leb i Sol, Gorana Bare, Hladnog piva, Let3, Ede Majke, Urbana, Dubioze Kolektiv i drugih. Osim kao dvorana djeluje i kao klub u kojem je imperativ klupski program. Što se tiče elektronske scene, program se tu bazira na elektronskim večerima sa domaćim DJ imenima, a jednom mjesečno s jakim stranim gostima poput Rina Cerronea, Valentina Kanzyanija, Umeka, Marka Nastića… Stereo dvorana dokazuje kako je moguće još ojačati klupsku scenu te stvoriti prostor na kojem će publika sretati i ujedno stvarati nova lica elektronske scene.

Website: www.zabava.hr

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2