Skip to main content
  • facebook
  • 3.11.2012.

350 milijuna ljudi boluje od Facebook ovisnosti

Prema posljednjem istraživanju vezanom uz upotrebu društvenih mreža za tekuću godinu stoji podatak da je Twitter država po broju stanovnika bio bi 12. zemlja na svijetu.

Naslovna foto

facebook

Svake sekunde objavi se 750 novih tweetova, prosječni korisnik YouTubea dnevno potroši 15 minuta na pregledavanje zanimljivih videa, a Pinterest slovi kao ženska društvena mreža na kojoj su čak 97% njegovih korisnika žene, dok na Googlea+ dvije trećine korisnika čine muškarci.

drustvene mreze

Prosječan korisnik Facebooka ima 130 prijatelja, a najviše se shareaju linkovi vezani uz seks. LinkedIn servis ima oko milijun grupa, svake sekunde se registrira dvoje novih korisnika. Na Youtubeu je najviše puta pogledan Gangnam Style video, čak preko 532 milijuna puta. Google + najviše koriste studenti.
Zanimljive dodatne činjenice o društvenim mrežama možete provjeriti i na Go-Globe portalu koji je i napravio ovo statističko istraživanje.
{youtube}7Qr6Ssk-CY0{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk