Skip to main content
  • alt
  • 8.02.2015.

Ekstremno jake tabletice u Velikoj Britaniji

Neobične stvari se događaju u posljednje vrijeme na tržištu ecstasyja s valovima posebno jakih tableta koje bi vrlo lako nepažljive mogle spremiti na vječne poljane ili ih povesti na turneju hitnom.

 
Čini se da tržište ecstasyja u Velikoj Britaniji ima novu zvijerku. Izdano je upzorenje za sve korisnike u kojem ih službe mole da izbjegavaju pilule s UPS logom.
 
Upozorenje je izdano po alarmantnom otkriću da ove nove pilule sadržavaju trostruko jaču dozu MDMA od prosječne britanske tabletice.

alt

Neprofitna organizacija The Loop napomenula je kako je Švicarski labaratorij po testiranju odredio količinu MDMA od 275 mg po piluli. Redovna testiranja potvrdila su da se jačina tableta stabilno povećava unazad posljednjih pet godina i ova runda UPS-a je desetak puta jača od prosjećne tablete tada.
 

The Loops su dali službenu izjavu: "Molimo vas da budete posebno oprezni odaberete li konzumirati pilule koje odgovaraju ovom opisu. Počnite s najmanjom mogućom dozom i pričekajte barem sat vremena prije no što uzmete novu dozu. Uzimajte dovoljno pauza od plesa, izbjegavajte miješanje s alkoholom ili drugim drogama i osigurajte se da ste hidratizirani redovnim uzimanjem vode (ne više od pola litre na sat, u malim gutljajima)".

alt

 
Iako za sada testiranje nije pokazalo toksicitet ovih pilula doze su ekstremne stoga se preporuča ako se već odlučite poći ne ovu sintetičku stranputicu da uzimate polovice ili čak četvrtine i da pazite na sebe i one oko sebe.
 




wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop