Skip to main content
  • Fujitsu Lifebook
  • 3.02.2013.

Fujitsu Lifebook

Naišli smo na još jedan zanimljivi koncept, ovaj put iz Fujitsua, a radi se o kombinaciji smartphonea, laptopa, tableta i fotoaparata, sve u jednom, ili pak zasebno, ako se tako odlučite.

Piše: 

Naslovna foto

Fujitsu Lifebook

Fujitsu je odlučio stati na kraj potrebi za laptopom, mobitelom, kamerom fotoaparatom, i tabletom te sve te sprave spojio u jednu – Lifebook.

Laptop, dizajniran od strane Prashante Chandrae, sadrži odvojivu kameru na poleđini, tablet kada je umetnut postaje standardna qwerty tipkovnica, odnosno ovisno o potrebi može služiti za igranje igrica, ili podloga za crtanje, a čim je umetnut u laptop postaje i funkcionalni dio laptopa, koji pomaže u njegovom boljem performansu. Slično kao i tablet i telefon kada je umetnut postaje integralni dio laptopa, koji odmah šalje i dijeli podatke.

alt

Ovi svi dodaci djeluju samostalno ili međusobno spojeni, a mogu se kupiti zajedno ili odvojeno, a cijenu još ne znamo. Također, nije još ni sto posto sigurno da će ovo izaći ove godine, ali obratit ćemo pažnju.
{youtube}U6SE37WBaQ0{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop