Skip to main content
  • InLine Department
  • 27.04.2011.

InLine Department natjecanje u Warehouse Skateparku

Ove subote Warehouse Skatepark je domaćin još jednog zanimljivog događaja, po imenu InLine Department. Naime najavljeno je okupljanje hrvatske inline agressive scene, a pridružiti će im se i nekoliko ekipa iz susjednih država.

Naslovna foto

InLine Department

Povod druženja pripadnika extreme scene je „Best trick“ natjecanje u već spomenutom Warehouse Skateparku. Početak natjecanja je u 19h, a pravila su jednostavna: svatko tko posjeduje role i 35kn može se prijaviti. U dvosatnoj vožnji sudci odlučuju čiji su trikovi bili najbolji i odabiru pobjednika. Prva nagrada je Nokia mobitel i ček na iznos ovisan o fondu prijavljenih natjecatelja.

Nakon vratolomija i dodjele nagrada najboljima sljedi Department after party s početkom u 23h. Sve prisutne će zabavljati Marmat, osnivač Broken BPM večeri i Sicko Disko programa koji je u Zagreb doveo nu rave glazbu. Njegove glazbene ekskurzije u najrazličitije žanrove elektronske, ali i druge glazbe dovele su ga u većinu klubova i do festivala poput Exita, Hartere i Atlantisa. Nastupao je u Londonu, Budimpešti i Stuttgartu, a za svoj glazbeni stil voli reći da je mješavina 80-tih i većine elektronskih pravaca do danas. Ako bi ga morao definirati rekao bi da njeguje electro/disco/house/indie žanrove.

{soundcloud}https://soundcloud.com/marmat001/marmat-mix{/soundcloud}

After party će trajati do ranih jutarnjih sati, a ulaz za sve sadržaje InLine Departmenta je besplatan. U nastavku pogledajte najavni video i neke od natjecatelja. Vidimo se ove subote u Warehouse Skateparku na InLine Departmentu!

{youtube}mpu6uv2jEVY{/youtube}

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2