Skip to main content

Ivan Mrvoš, inovator pametnih klupa Steora i CEO startupa InClude

Proizvodnja energije je u potpunosti iz solarnih modula, omogućeno je žično i bežično punjenje uređaja, besplatni pristup internetu, noćno svjetlo i hlađenje sjedala u ljetnim danima, izvijestili su iz Includea.

Piše: 


Include, hrvatski startup koji razvija i proizvodi inovativna hardverska i softverska rješenja, postavio je 17 Steora pametnih klupa na 12 lokacija u Zagrebu (među kojima su i Bundek, Britanski trg, Jarun, studentski domovi »Cvjetno naselje» i »Stjepan Radić«, te Trešnjevački trg), a ta je tvrtka u srijedu priopćila i kako je na dobrom putu da do 28. ožujka prikupi 450.000 eura investicija. Steore su pametne klupe nove generacije koje koriste solarnu energiju kako bi pružile konkretna rješenja za rastuće urbane probleme.

»Pametna klupa trenutno je jedan od najnaprednijih i najkompleksnijih proizvoda na tržištu kada su u pitanju IoT uređaji. Proizvodnja energije je u potpunosti iz solarnih modula, omogućeno je žično i bežično punjenje uređaja, besplatni pristup internetu, noćno svjetlo i hlađenje sjedala u ljetnim danima«, izvijestili su iz Includea.

Include se, navodi se nadalje, nalazi među najuspješnijim tvrtkama na inovativnoj Funderbeam platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa. Prikupljanje investicija na Funderbeamu nastavlja se do 28. ožujka za kada je previđen završetak kampanje kroz koju su investitori pozvani da sudjeluju u budućem razvoju Includea, prenosi Hina. Intervju s inovatorom Ivanom Mrvošem napravio je Bug.
{youtube}pKiecwRhiJc{/youtube}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2