Skip to main content
  • alt
  • 21.10.2014.

Kada se glazba i fizika spoje imaš Pyro Board

Jesi li ikad čuo za Rubensovu cijev i što sve ona može? Ako nisi nema veze. Lako je objasniti a ako imaš geek/partijanersko srce u grudima ne želiš ovo propustiti.

 
Rubensova cijev je duga cijev s izbušenim linijama rupica. Pustite u nju zapaljivi plin i kresnete upaljač, šibicu ili baklju i neka gori. No što se dogodi ako pustiš ton?
 
Kako svaki ton vibrira na drugoj frekvenciji tako se i razlikuju amplitude zvučnih valova i odjednom možete na cijevi doslovno vidjeti val. Ako ova relativno jednostavna naprava završi u rukama ekipe koja voli partyje i znanost dogodi se jedna od najsjajniijh stvari koju ćete ikada vidjeti.
 
Linije Rubensovih cijevi spojene su tako da čine 2D ravninu nazvanu “Pyro Board” i upravo ćete svjedočiti 2500 plamičaka kako plešu u ritmu glazbe. Ako ovo uskoro ne vidimo na nekom partyju bogovi mračnih noći i glasnih zvučnika biti će razočarani.
 
Prilažemo vam video i niste li za dugu priču već želite ekstatično hipnotizirano gledati u ovaj remaster prahistorijskog buljenja u vatru predlažemo da odmah skoknete na 3.38 mark. Ova je za sve one kojima je uz bazična četiri peti element glazba. Uživajte u showu!
{youtube}2awbKQ2DLRE{/youtube}
schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop