Skip to main content
  • 15.01.2016.

Klubska 3ca: Za gurmane, filmofile i partijanere

KS vam savjetuje gdje ovaj vikend u Zagrebu možete pogledati dobar film, nešto fino pojesti, a jedan vas portal poziva na proslavu rođendana!

Piše: 

 
Petak, 15. Siječnja
 
LIBELIN SEDMI ROĐENDAN: Putići, stazice, cestice & Libelice @ Cooltura
 
 
 
Libela, portal koji neumorno stavlja spotlight na probleme vezane uz rod, spol i demokraciju, slavi 7. rođendan i svi ste pozvani. Za glazbu će se pobrinuti Bajas Con Dios (Eva Badanjak iz benda Žen i Lucija Potočnik, basistica benda Mika Male te novinarka Radio Studenta) koje će se premijerno tandemski naći za miks pultom te Iva iz ZbeLe Na Tron kolektiva. Rođendanski party u Coolturi počinje u 21:00 i traje do 2:00h.
 
Subota, 16. siječnja
 
Projekcija filma OBITELJSKA STVAR @ Dokukino KIC
 
 
Glazbeni dokumentarac "Obiteljska stvar" (A. Aristomenopoulou, Grčka, 2015.) donosi priču o najpoznatijoj grčkoj glazbenoj obitelji koja čuva i prenosi tradiciju kretske glazbe. Film je proglašen najboljim dokumentarnim filmom na Hellenic Film Academy Festivalu u Grčkoj, pobjednik je i FIPA Festivala u Francuskoj, a nagradu publike osvojio je na Los Angeles Greek Film Festivalu u Americi. Cijena ulaznice je 22 kuna, a projekcija filma počinje u 21:00h. Uvod je to u Tjedan dokumentaraca Mediteran film festivala koji se u Dokukinu KIC održava od 21. do 24. siječnja.
 
GASTRO-VIKEND kutak
 
 
Ako ste u potrazi za gastronomskim užicima, posjetite ChevapRolls, novi zagrebački street food restoran koji, kombinirajući raznolika jela, od kompliciranijih do jednostavnih, spaja naizgled nespojivo. Zaštitni je znak CR-a oblaganje najraznijih namirnica palačinkama, tako se na njihovom meniju, između ostalog, mogu pronaći ChevapRolls ili palačinke punjene ćevapima, ChevapChilli Original s Ružmarin krumpichima i Diablo chilli saftekom, CheeseRolls ili pak EggRolls Pizzu koja donosi kombinaciju kajgane, šunke, sira, gljiva, salate i origana. Restoran koji su otvorile bivše natjecateljice kulinarskog showa, MasterChef – Martina Županić i pobjednica istog – Iva Pehar, pronaći ćete u Gajevoj 8 u Zagrebu.
 
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2