Skip to main content
  • alt

Malo LSD-ja za doručak nikome nije naškodilo?!

Dapače čini se da bi moglo biti korisno i debelo utjecati na poboljšanje kvalitete života.

 
I da smo vrabac koji sjedi na grani ispred nekog labartorija već bi bilo jasno da je većina onoga što se danas naziva drogama, i na što konzervativci zazivaju božanstva i koriste prikladno kao platformu na kojoj se mogu žaliti na mlađe generacije i živjeti u perpetualnim reminiscencijama svoje mladosti kada je sve bilo bolje, zapravo započelo kao lijek.

alt

 
Sve je više istraživanja koja podupiru pozitivne učinke kontroliranog uzimanja psihotropnih supstanci i sugestija da bi se njima mogli držati pod kontrolom raznoliki poremećaji ili pak razriješti kolaterane emocije traumatskih iskustva.
 
Kako je najtraumatičnije iskustvo od svih upravo sam život, jednako prekrasan i uzbudljiv kao i težak i zbunjujuć, na internetskom forumu Reddit sve je popularnija ideja novog načina življenja u kojima svoja jutra nećeš započeti trajbanjem kokošjih ovulata i prženjem slanine dok voda za kavu ne zakipi, već LSD-jem. Ovu praksu podupire i dr. James Fadiman autor knjige „The Psychedelic Explorer’s Guide“.

alt

 
No sada slijedi kvaka. Naravno da ne zagovara praksu da se središ tako da ostaneš kod kuće voditi značajni dijaloog s ključanicom na ulaznim vratima narednih dva sata, već se radi o uzimanju mikrodoza od 10 do 20 mikrograma. Oni koji su pokušali smatraju da je ova mala rutina odgvorna za veću produktivnost na poslu, za to da jedu više, žele se više i kretati i ujedno se generalno osjećaju sretnije i zadovoljnije svojom egzistencijom.
 
Nismo proveli vlastito šestotjedno istraživanje kao subjekt u knjzi dr. Fadimana tako da ne možemo suditi iz prve ruke, ali zasigurno intrigantna pomisao koja zahtjeva samo odgovornog korisnika. Na poslijetku mnogo je dokaza za i protiv sintetičkih izleta no realno onaj tko želi uzimat će supstance kako god okreneš, a onaj koji ne želi neće promijeniti mišljenje zbog nekoliko novih informacija, pa ako već morate budite sigurni, informirani i čuvajte se.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop