Skip to main content
  • alt
  • 21.09.2014.

Netropolitan, Facebook za bogatu elitu

Netropolitan je društvena mreža rezervirana samo za one s dubljim džepom, a koju je nedavno osnovao Amerikanac James Touchi-Peters.

 
Članarina za ovaj “online ladanjski klub za one koji imaju više novca nego vremena”, kako je svoj projekt opisao Touchi-Peters. Članarina iznosi  9 000 dolara, a nakon godinu dana korištenja smanjuje se na 300 dolara. Projekt je iznenadio mnoge jer se čini kao potpuni promašaj, međutim idejni začetnik Netropolitana tvrdi da svaka roba nađe kupca te da je siguran u uspjeh svoje društvene mreže za elitu.
 
“Stvar je 100 posto istinita i uvjeren sam da postoji potreba za ovakvom uslugom kao i publika koja će ju s oduševljenjem prihvatiti. Na postojećim društvenim mrežama nisam uspijevao pronaći ljude s kojima bih mogao podijeliti svoje interese, a da se oni ne tiču žalopojki o visokim režijskim računima, socijalnoj nepravdi i sličnim stvarima. Vidim potrebu za kreiranjem online okruženja u kojem se može raspravljati o delikatnijim stvarima u životu”, izjavio je Touchi-Peters koji je inače skladatelj, simfonijski dirigent, pijanist, jazz solist i glazbeni producent. 
 
 
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk