Skip to main content
  • alt
  • 13.03.2015.

Palcohol – alkohol u prahu na policama ovo ljeto

Prošle godine oko ovoga doba digitalna sfera je odjeknula viješću u novoj kemijskoj supstanci mutnih konotacija tvorca Marka Phillipsa.

 
Radi se o prašku koji ćete moći usuti u običnu vodu i voila odjednom imati alkoholno piće. Svekoliko Internetsko pučanstvo bilo je u žustroj debati dok se supstanca polako migoljila kroz regulative FDA-a.
 
The Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau prije nekoliko dana udario je konačnu presudu i Palcohol je siguran i biti će spreman za police američkih supermarketa ovoga ljeta.

alt

 
Kada dođe do komercijalne prodaje, ovaj uprašeni eliksir loših odluka biti će navodno dostupan u 4 okusa Cosmopolitan, Mojito, Powderita and Lemon Drop, ali mnoge države svijesne potencijala za zlouporabu već su pokrenule postupak njegove zabrane.
 
Tvrtka je naletjela na ozbiljne probleme s marketingom, jer se činilo kao da podržavaju zlouporabu i pretjerivanje čak sugerirajući zašto ne biste prašak posipali po večeri.
 
Phillips se na stranci pokušao obraniti na način da je objasnio kako nitko još nije probao Palcohol i da su sve ovo samo nagađanja i nastavio je dalje u lobiranju za zabranu zabrane njegova proizvoda pa cjelokupni tekst uhvatite ovdje.

alt

 
Kako je Palcohol prošao sva potrebna odobrenja ,navodno strogih institucija (koje ujedno svjesno dopuštaju i dokazane otrove u hrani), tvrtka i njegov tvorac će jednostavnim upozorenjem moći sa sebe skinuti svu odgovornost i prebaciti je na korisnike. No eksperiment je u ljudskoj prirodi baš kao i testiranje vlastitih granica. Vatrom možete skuhati jaje, ali i čovjeka.

Smatrate li ovaj proizvod besmislenim ili ne to je na vama da odlučite za sebe, no nekako se čini apsurdno unositi pune džepove kamenja u stakenu kuću društva. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati kada se prašak raspa po američki trgovinama, a do tada vas ostavljamo sa videom samog tvorca koji je otkrio “istinu” o Palcoholu.

{youtube}LYP085QJvtk{/youtube}
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2