Skip to main content
  • 13.02.2017.

Pomozite Zadraninu koji je dizajnirao električni skuter

Zadranin Tomislav Bojanić radio je završni dizajn u pogledu boja, materijala, dodataka i cjelokupnog završnog izgleda skutera.

Piše: 


Na koračić je od ostvarenja svog sna i osvajanja električnog skutera u natječaju nizozemske start-up tvrtke Bolt Mobility u kojem svaki natjecatelj od ponuđenih motora, šasija i drugih djelova sastavlja električni skuter svojih želja. Tomislava smo pitali kako je uopće došlo do toga da se prijavi te kako je dospio tako visoko u poretku, budući je trenutačno drugi, prenosi portal E-Zadar.

O natječaju sam saznao putem Facebooka i prijavio se iz čiste znatiželje o cijelom start up projektu. Inače sam auto moto fan i redovito pratim novosti iz auto/moto industrije, posebice o električnim i hybrid vozilima. Kad sam vidio da se radi o natječaju u kojem mogu osvojiti električni skuter, dao sam se u taj pothvat i zatražio pomoć prijatelja preko Facebooka i ostalih social media aplikacija.
{youtube}zH3bIwju-1M{/youtube}

Izabrao san jarku narančastu boju iz razloga što se, po mom mišljenju, skuter treba isticati u prometu radi učestalih nesreća koje se događaju. Od ostalih dodataka tu su frižider ispod sica, grijano sjedalo, grijane ručke, 6 baterija za domet do 400 km, vjetrobran. Postojalo je još dodataka koje sam mogao dodati, ali sam za to tek kasnije saznao pa je bilo kasno za dodavanje jer je glasanje već počelo. Natječaj traje do 28. veljače točno u 23.59 po amsterdamskom vremenu. Znači da će mi trebati još 15 dana i velika pomoć svih oko glasanja.

Tomislavov dizajn električnog skutera možete vidjeti i za njega glasovati na ovom linku.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk