Skip to main content
  • pdj

Prijenosni DJ set-up koji stane u džep

Dok se vode ratovi oko „laptop DJa“ i onih koji ostaju vjerni vinilima, tehnologija s inovacijama ide još dalje. Na svjetskom sajmu tehnologije NAMM predstavljen je PDJ Portable Disc Jockey.

Piše: 

Naslovna foto

pdj

PDJ je težak samo 286 grama i savršeno stane u ruke, predstavlja samostalni prijenosni DJ sistem koji svojim karakteristikama odgovara DJima. S obje strane nalaze se virtualni gramofoni, u sredini je mixer. Za razliku od drugih aplikacija koje smo vam ranije predstavljali poput onih za iPad ili iPhone, PDJ ima audio razdijelnik i sučelje koje vam omogućuje da pratite svoj mix prije nego ga pustite van.

{youtube}wz1i3f4oKzM{/youtube}

Osim što softwer sadrži fadere, loopove, volume controlere, oni se nalaze u sredini u u hardwer obliku stoga će vaše ruke biti zaposlene. Iako osim za slušalice PDJ ima izlaz i za standardni sound system i mikrofon, teško da ćete baš njim nastupati, ali je zgodno imati ga na putovanjima ili negdje na plaži s društvom, u biti gdje god poželite miksati.

pdj system

Uz 2GB interne memorije, PDJ sadrži utor za SD karticu na kojoj je moguće pohraniti još 32GB glazbe. S obzirom da baterija „drži“ 12 sati sasvim dovoljno za solidan mix. Ova zanimljiva igračka privukla je brojne posjetitelje sajma NAMM u Kaliforniji, iako je prethodno predstavljen na CES-u u Las Vegasu. PDJ će se na tržištu pojaviti najvjerojatnije na ljeto po cijeni od 600 dolara. Ako imate viška novaca uz ovakav uređaj party može biti svuda oko vas.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop