Skip to main content
  • alt
  • 24.07.2014.

Rave foto vremeplov u Rijeci

Rave foto vremeplov je multimedijalna izložba bazirana na fotografijama snimljenim od polovice 2012. godine do tekuće 2014. godine na manifestacijama elektronske glazbe koje su se održale na području Hrvatske, a autor izložbe je Nikica Karas, freelance fotograf, prirodnjaka, predsjednik KUU Akt, organizator partyja i promotor rave kulture.

 
Cilj ove izložbe je objedinjavanje svih organizatora, klubova, party serijala, festivala i artista s kojima je autor fotografija surađivao te svih onih koji su svojim prisustvom dali podršku i pridonijeli opstajanju, rastu i razvoju scene elektronske glazbe u navedenom proteklom vremenu. Svrha izložbe jest približavanje tekovina elektronske glazbe široj javnosti kako bi se demistificirale predrasude o istoj, a misija izložbe je pridavanje važnosti rave kulturi kako bi se ista nastavila njegovati.
 
“Upravo zbog povezanosti elektronske glazbe i njene sve veće zastupljenosti u glazbenim trendovima sadašnjosti, tehnika ove izložbe bila bi digitalna zato jer je digitalna fotografija jednako tako moderna i suvremena kao i elektronska glazba pa bi se na taj način koncept izložbe još više  prožimao”, riječi su izlagača Nikice Karasa. Rave foto vremeplov otvara se večeras, 24. srpnja,  u riječkoj galeriji Principij i ostaje otvorenom do 30. srpnja.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2