Skip to main content
  • 7.10.2016.

Ravno iz Sarajeva – zeljanica s marihuanom!

Sarajevo je jedno divno magično balkansko mjesto za koje postoji posebni prostor u srcu kod svih onih koji se klanjaju pred oltarima bureka, svakojakih pita, sirnica, zeljanica, krumpiruša i svih ostalih -ica i -uša kojih se možeš dosjetiti…

 
No sarajevo365 prenosi kako je 5. listopada za Sarajlije u Hitnoj bio poprilično neobičan dan kada se krenuo slijevati neuobičajeno velik broj poziva ljudi koji su prilično raspoloženi prijavljivali neobične simptome. Koja je poveznica pitate se? Zeljanica na placu na Stupu. Život piše bolje priče no što bi ikada mogao bilo koji scenarist koliko god da podmiti muze, pa se tako ispostavilo da je zeljanica u pitanju umjesto regularnog krunskog sastojka bila načinjena od marihuane.Zeljanica je, čini se, postala marihuanica. Neke "žrtve", iako bismo mogli i bez navodnika jer su marihuanu konzumirali bez svoga znanja, su nenaviknute na nuspojave da se tako dobro osjećaju tražile pomoć od medicinskih djelatnika želeći da osjećaj prestane.

 
Policija se tako uhvatila posla utvrđivanja identiteta starije dame koja je zeljanicu prodavala. Podataka koji je bio razlog ovakvog čina još nema, ali šanse su da je bilo namjenjeno kao šala bez malicioznih pretenzija, jedna od onih "kruha i igara, neka se puk raduje" stvari. Ali eto, ponekad je realnost apsurdnija no što bi očekivao kada ujutro otvoriš oči i taj "ponekad" je sada. Tako da eto, dan smijeha na hitnoj… i izvan nje.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk