Skip to main content
  • tiesto
  • 3.04.2012.

Slušalice po Tiestovoj mjeri

Osim što ima svoju kolekciju odjeće, svoju aplikaciju, svoju radio emisiju i svoj label Tiësto sad ima i liniju slušalica po svojoj mjeri.

Piše: 

Naslovna foto

tiesto

Tiësto se udružio s tvrtkom AKG, vodećim austrijskim proizvođačem mikrofona, slušalica i bežične opreme kako bi dobio proizvod koji će njemu, ali i ostalim DJ-ima omogućiti što bolju reprodukciju zvuka.

"Kao Dj i producent težim da svojim fanovima omogućim neopisivo zvučno iskustvo koje neće lako zaboraviti. Odlučio sam se udružiti s AKG-om, jer oni razumiju koliko je bitno omogućiti i iskusiti najbolju moguću reprodukciju zvuka. AKG gaji strast prema glazbi ali u isto vrijeme ima istančan ukus prema dizajnu i stilu. Zajedno smo kreirali liniju profesionalnih slušalica koje su namijenjene onima koji žele najbolju kvalitetu zvuka, ali ne žele gubiti na stilu bilo da miksaju u studiju, nastupaju uživo ili ih koriste kad su u pokretu" – pojasnio je Tiësto.

Pitamo se što je sljedeće, kako to ide kad se proslaviš; linija parfema, mikrovalnih pećnica, restorani, zaklade…ili on ipak nije poput Puff Daddyja tj. P. Diddyja.
Slušalice by Tiësto na tržište izlaze u lipnju ove godine.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2