Skip to main content
  • alt

SoundCloud i NASA među zvijezdama

Znate kako kažu, u svemiru vas nitko ne čuje kako vrištite. Ali što se tiče ovih američkih profesionalnih gledača u nebo oni su vam umjesto vrištanja poklonili nešto drugo.

 
The National Aeronautics and Space Administration se odlučila na divan korak i gladnim ušima svijeta na SoundCloudu dala pregršt arhivskih traka potpuno besplatno. Ovi međuzvjezdani auditorni slatkiši dolaze vam u rasponu od povijesnih trenutaka do zvukova bilijune dolara vrijedne mašinerije. Ako ste se ipak u nekim sitnim satima natopljenim nesanicom zapitali kako zvuči munja na Jupiteru, možete poslušati i to.

alt

 
Svi DJ-i i producenti koji trebaju malo zvjezdane prašine mogu posegnuti za spomenutim trakama i koristiti ih u skladu sa NASA-inim uputama. Uopće ne sumnjamo da ćemo uskoro u nekoj narednoj traci moći čuti Kennedyjev govor o slijetanju na Mjesec ili pak službeno odbrojavanje prije lansiranja rakete.
 
Cijelu audioteku zvukova možete preslušati na NASA-inoj službenoj SoundCloud stranici i tako da ako ste danas poželjeli zaustaviti planetu i sići izvolite. 

alt

 
Možda tvoj interes za ove zvukove nije profesionalan ali ne možeš reći da ne želiš poslušati kako zvuče radio frekvencije koje emitira Saturn i barem u mašti zaplesati na jednom od prstenova. Pozdravljamo ovu NASA-inu inicijativu kojom nam je iznova pokazala kako je lijepo biti mala plava lopta u ovom bučnom prekrasnom, vazda plešućem, kaosu.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop