Skip to main content
  • alt

Stolna lampa koja napaja tvoje gadgete

Za sve one koji vole sebe smatrati lutalicama svemirom spravica, novih aplikacija i tehnoloških mogućnosti 21. st., a k tome im je poprilčno draga i komocija, stiže prava stvar.

 
Koliko god s jedne strane tehnologija čovjeka čini pokornim robom i stvara nove, nikada do sada viđene, oblike društvene interakcije u digitalno premreženom svijetu, ona itekako podiže kvalitetu života. Ništa samo po sebi nije dobro ili loše. Vatrom možete skuhati jaje ili čovjeka. 
 
No kada tehnologija, inovativne ideje i stvaranje proizvoda po mjeri čovjeka uzmu puni zamah nastaju sjajne stvari. Ne želiš li se zaplitati u svakojake žice ovdje je NuDock Power Station Lamp. Stolna svjetiljka koja može varirati jačinu svjetla i služi kao pristanište za tvoj iPhone, Apple Watch, vanjsku USB bateriju i još jedan USB uređaj po želji. Uredno, čisto, elegantno i funkcionalno.

alt

 
NuKi je poseban dodatak koji služi kao prijenosni izvor energija ako tijekom dana primjetite da ćete ostati bez soka u svom iPhoneu i možete ga nositi sa sobom posvuda na privjesku za klučeve. Nećete ga izgubiti jer je bluetoohom povezan sa iPhoneom i obratno imate li sa sobom Nuki i ne možete naći telefon moći ćete ga naći na isti način.
 
Ovo stolno LED rasvjetno tijelo/energetska stanica najnovji je uspjeh crowdfundinga koji je gotovo dvostruko premašio svoj Indiegogo cilj od 30 000$. Iza ove sprave stoji MiTagg tvrtka i naoružana podrškom zajednice koja čeka proizvod napuštaju fazu prototipa i kreću u proizvodnju. Maloprodajna cijena će biti 249$ ili pak 149$ na ograničeno vrijeme na Indiegog-u a zatim će narasti na 149$. Procijenjno je da će prvi primjerci prema svojim vlasnicima krenuti u srpnju. Pa do tada stiže video.
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop