Skip to main content
  • 24.01.2016.

Tehnologija budućnosti – Bug Future Show 2016

Bug Future Show 2016 (BFS 2016) je cjelodnevni tehnološki show u produkciji Buga, koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji se paralelno održavaju u istom prostoru.

Piše: 


Nakon dva već održana BFS-a, treći se sprema pod motom „A New Time Zone“, pa će predavači, panelisti i ostali sudionici Showa ovaj put povesti posjetitelje na virtualno putovanje kroz nekoliko vremenskih zona, pokazujući im uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koji brišu granice, udaljenosti i razlike.
{youtube}KtttoQBpJRc{/youtube}

Bug Future Show 2016 održava se 28. siječnja 2016. (četvrtak) u Kinu Europa u Zagrebu s početkom u 10:00. Program će se odvijati u glavnoj dvorani Kina i u dvorani Muller, dok će izložba gadgeta biti upriličena u foajeu Kina. Namijenjen je Bugovim čitateljima, tech communityju, geekovima, gadget-freakovima, opinion makerima, early adopterima, hipsterima, inženjerima.
{youtube}nsBtsBKJsAE{/youtube}

Na BFS 2016 će se moći ući isključivo s pozivnicom, a posjetitelji će moći poslušati predavanja, panel-rasprave i live-intervjue o najzanimljivijim aktualnim tehnološkim temama te će biti u prilici osvojiti brojne gadgete sponzora.

Jedini "BUG" ili zamjerka ovom showu jest da je dizajner ili organizator bio manje inspirativan kod kreiranja logotipa BFS-a, te ako ga usporedite sa onim Klubske scene koji je nastao znatno ranije, točnije u prosincu 2010.g., znat ćete što je pjesnik htio reći.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2