Skip to main content
  • alt
  • 7.11.2014.

Tiesto i Audiofly izbacuju nove sluške

Tiësto je jedno od najprepoznatljivijih imena elektronske glazbe danas, gospodin koji si je dograbio i nominaciju za Gramyja i otvorio Olimpijske igre 2004.

 
I MIxmag i Rolling Stone postavili su ga kao broj 1 DJ-a. Sasvim je razumljivo da će netko kome je glazba čitav život osjećati strast za kvalitetom zvuka i tehnologijom koja omogućuje “kao da ste tamo” iskustvo.
 
Stoga je Tiësto odlučio pristupiti australskom tehno divu na polju glazbene opreme, Audiofly, i ponuditi im priliku za suradnju s kojom bi proizveli najbolje moguće slušalice za svoje korisnike.
 
Audiofly je višestruko nagrađivana tvrtka koju jednako hvale i zbog kvalitete i luckastog pristupa poslovanju u kojem se ne boje eksperimentirati i pomicati granice. Plod ove glazbeno/tehnološke romanse je serija visoko kvalitetnih slušalica Clublife In-Ear Headphones koje dolaze u tri varijante Paradise, Maximal i Adagio.

alt

 
Tiësto sam je o suradnji rekao: ” Iznimno sam uživao u bliskoj suradnji sa Audioflyem kako bi razvili ove proizvode. Od popravljanja zvuka na svakom proizvodu do kreiranja kabla koji svijetli u mraku čini mi se da smo postigli nešto zaista unikatno i vrlo sam uzbuđen što ove proizvode napokon možemo podijeliti s fanovima”.
 
CEO Audioflyja, Dave Thompson, je rekao: “Strastveni smo kada se radi o zvuku i temeljito smo uživali u ovoj razmjeni sa Tiëstom. Imamo iskustva sa spajanjem nekih neobičnih karakteristika kao različite tehnologije zvučnika kako bismo dobili kvalitetniji zvuk, i pojačavanja kablova otpornom CORDURA® tkaninom…”
 
Blagdani su iza ćoška pa ako imate u najužem krugu nekoga tko je ovisnik o glazbi zašto ga ne biste uveselili ovim sluškama… ili budi ljubazan prema sebi prijatelju. Život je prekratak da bi dobru glazbu slušao kroz loše slušalice. Ako ste zaintrigirani više možete chekirati ovdje. Želimo vam ugodan dan i čiste tonove…
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2