Skip to main content
  • gessaffelstein
  • 28.12.2012.

Tko je najseksi DJ godine?

Na kraju godine se zbrajaju glasovi tko je bio najbolji, a tko najpopularniji, čiji set je proglašen setom godine, čija pjesma hitom i slično. No nije na odmet znati koji je DJ zaslužio titulu najseksi DJ-a godine.

Naslovna foto

gessaffelstein


Iako su ovu listu birale čitateljice portala gottadancedirty.com, vjerujemo da bi se dosta naših čitateljica složilo s izborom. Više smo puta ove godine imali članke od DJ-anama, zato ćemo bez obzira što izgled i kvaliteta u DJ svijetu nemaju nikakve veze jedno s drugim, svjedno navesti 10 muških DJ/producenata koji su privukle pažnju lijepšeg spola, čisto iz zabave.

Odabrani su:
10. Max (Prince Club)– jedan dio dvojca Prince Club iz Montreala iz Kanade osim svojim izgledom žene je privukao stilom za oblačenje, francuskim korijenima, tetovažama, plavim očima, a oni koji ga poznaju kažu da ima odličan smisao za humor. Uz to Max odlično kuha.

prince club

9. Flume – po ukusu mlađih pripadnica ljepšeg spola ovaj 19-godišnjak osvojio je 2012. Ne samo svojim izgledom, nego i izdanjima, ali i australskim naglaskom, lijepo dijete moramo se složiti.

flume

8. Loco Dice – ne zna se jel pušta bolju muziku ili bolje izgleda, za našu urednicu broj 1. na listi najseksi DJ-a, definitivno ima nešto što žene hipnotizira na plesnom podiju, a da nije samo muzika.

loco dice

7. Calvin Harris – tvorac hitova ovu se godinu pojavljivao češće nego ikad pa je zato i privukao veu pozornost žena na sebe, objavio je novi album, surađivao s Rihannom, svađao se Lady Gagom, i progurao u poželjnih.

calvin harris

6. A-Trak – žene koje su se družile s ovim uspješnim producentom i majstorom za gramofonima kažu da osvaja smislom za humor, zabavn do bola ima odličan modni ukus i zapravo lakoćom osvaja.

a-track

5. Brodinski – naše su ga djevojke imale priliku vidjeti na Harteri, pa mogu iznijeti mišljenje koliko pripada listi najseksi DJ-a ili ne, no djevojke s gottadancedirty.com obožavaju njegovu strast prema glazbi, tvrde da je čovjek hodajuća glazbena enciklopedija, sigurno ne odmaže francuski naglasak, samouvjerenost i karizma.

brodinski

4. Stefano Ritteri aka Solo – za žene koje „padaju“ na talijane, vaša majka bi bila zadovoljna njegovim uglađenim stilom, dok bi vi ipak bili oduševljeni strašću i divljim nagonom koji krije u sebi. Ljubitelj žena, zalizane kose, kožnih čizama i pušenja, ima veliki krug svojih obožavateljica diljem svijeta.

mr solo

3. Diplo – osmjeh, stil, istančana inteligencija, talent, zabavni nastupi i podukcijske sposobnosti dovoljan su razlog zašto je toliko žena pristalo na njegov projekt “express yourselves”.

diplo

2. Burns – remiksirao je Nacional Anthem Lane Del Rey, manje poznat domaćoj publici, ali djevojkama koje vole kad se nerd iz srednje škole preobrati u super seksi komada Burns je upravo takav prototip samo s engleskim smislom za humor.

burns

1. Gesaffelstein – prvo mjesto zauzeo je još jedan glazbenik kojeg ste imali priliku upoznati na Harteri i složiti se da je sve na njemu seksi, njegova glazba, pokreti, izgled, govor, držanje i naravno njegov francuski.

gessaffelstein

Onda drage naše čitateljice i čitatelji, tko je vama najseksi DJ/producent i tko je od domaćih broj jedan kad je seksipil u pitanju? Mi imamo svoje favorite (ima ih više), ali da ne biste mislili da smo pristrani zadržat ćemo ih za sebe dok se vi ne izjasnite, pa ćemo sastaviti jednu domaću listu deset najseksi DJ-a. I mogu naravno i muškarci sudjelovati u odabiru.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk