Skip to main content
  • alt

Ulična borba s poznatim DJ-ima u novoj igrici

Kickstarter kampanjama nisu strani projekti glazbenog sadržaja ali ovaj je svakako jedan od zabavnijih na koje smo naletjeli u digitalnim bespućima.

 
Španjolski producent house glazbe Dr Kucho odlučio se na jednu fenomenalnu fuziju vintage i modernog i krenuo načiniti video igricu u kojoj možete, barem simbolički, pokazati nekom DJ-u što ga ide.
 
Igrica je naziva Ghosts ‘N DJs i podsjeća na old school igrice iz 90-ih kada se gamer kultura tek počela formirati oko ovih, za današnje pojmove, grafički primitivnih ali beskrajno zabavnih igara. Imat ćete osjećaj da ste ubacili žetončić u stari arkadni aparat i krenuli  oboriti rekord nekog  klinca iz kvarta.
{youtube}phtk45AJoNg{/youtube}
 
Dr Kucho je naravno diskretno prikrio pravi identitet likova sa kojima ćete okušati sreću i zasigurno ne možete pogoditi tko se skriva iza imena kao što su Devil Gueta, Steve Sushi ili pak Paris Sheraton iz kojih ispadaju novčanice kada ih pobjedite.
 
Igrica je tek u povojima ali alfa verziju možete iskušati ovdje a za nastavak projekta potrebno je sakupiti još oko 40 000 $ kako biste je mogli vidjeti u punoj slavi. Stoga odriješite kesu, pucnite prste i let’s get ready to rumble. 
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2