Skip to main content

Marina Karamarko u Kolumbiji, Americi, Londonu i na Ibizi!

Za razliku od one Marine koja je u kultnoj pjesmi zagrebačkog  banda majstorski skrivala suze, Marina Karamarko sasvim neskriveno voli i živi u zahvalnosti spram svega onog lijepog što život pruža.

 
Ponosna vlasnica ThanQ labela svoje početke nalazi u 2005. Jednostavna, pristupačna, autentična i s intuitivnim razumijevanjem glazbene progresije i emocije, koncentrično širi krugove oko sebe. Što više znaš više i možeš i imaš odgovornost učiniti isto, pa je tako Marina sve svoje slobodno plutajuće znanje usmjerila u sliv diplome audio inženjerke na ljubljanskom SEA institutu. Sve na čemu radiš 10 000 sati po nepisanom mentalnom zakonu odluči ti se otvoriti u svojoj punini i 2012. donosi novi karijerni skok potpisivanjem za Innocent Music i ubrzo slijede i Baile Musik, Deep Tech Records, Deeperfect, Blacksoul Music, Draft... 2013. pakira kofere za Ibizu kao finalistica hrvatskog burn Residency natjecanja gdje ljeto provodi u Sankeysu, a tu su i Privilege, Sands i eteri Ibiza Global radija i Ibiza Sonica.

 
2016. bila je jednako podatna za zahvalnost slavljenjem prve godišnjice labela, nastupima na Innocent Music party-jima, glazbenim molitvama u Crkvi rodne joj Rijeke i nastupima diljem Hrvatske i regije. Plesao je Sankeys, nastupila je i na Sonar Off Festivalu u sklopu Bassica Recordings showcase-a, nakon čega leti pod atensku akropolu te nastupa u klubu Steam, a tresli su se i zvučnici HYTE-a Zadar i Kostrena Sunrise festivala. 
 
Petlje se petljaju konstantnim dodavanjem novih loopova pa nadolazeći mjeseci donose velike stvari na dva američka kontinenta. Ožujak stiže uz put u Kolumbiju gdje posjećuje Cali i Medelin te će skočiti i do Paname gdje nastupa u Panama city-u, da bi zatim put po drugi puta vodio u Ameriku, gdje će se zateći u Orlandu, Miamiju, San Franciscu i Denveru.

 
15. travnja zasvirati će u londonskom Eggu, da bi se ljeto pretočilo na dane i noći na najplesnijem globalnom bijelom pijesku Ibize. Ovdje 11. svibnja započinje 21 tjedan ludila u Sankeysu Ibiza koji predvode Unusual Suspects uz dodatnih šest dana dnevnih partyja u Benimussa Parku, a Marina se pridružuje teamu u više navrata dok ljeto pali sve pred sobom.

 
Pa za konačni teleskop u Marinin proljetno/ljetni repertoar virimo i na posljednje izdanje s ThanQ labela. Trudom i sudbinskim linijama možeš dobiti sve što želiš, što će podvlačenjem crte na kraju ipak biti ništa ne osjećaš li zahvalnost, a mi smo zahvalni na Casa Nova izdanju, svježe ispod preše 20. veljače. S originalnim mixom naslovne trake, Long Dub verzijom iste i Dark Pressure minimal stiskom nastaje dijamant umjetnika iz Barcelone Jorga, koji je već svoje radove usidrio na labele poput  P.U.N.C.H.I.S., Innocent Music, Low Groove Records… a loviš si ga baš na Beatportu ovdje.

 
Pa eto, prati, gledaj, slušaj, pleši, podrži svoje vrijedne sposobne ljude koji plutaju globusom, a Marini želimo sretan put i bezbroj novih zanimljivih priča!
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2