Feljton: 15 fotografija sa našeg rođendana 2005. iz davno zaboravljenog kluba 2 pasa

Nedjelja, 06 Listopad 2019

Pogledajte fotografije iz napuštenog skladišta imena "2 pasa" - kluba i underground utočišta u kojem smo proslavili svoj četvrti rođendan daleke 2005.


12. ožujka 2005. ima posebno mjesto u srcima jedne generacije koja je partijala u prvom desetljeću 21. stoljeća. Tada se u Splitu po prvi put održao rođendanski party našeg portala koji je slavio svoju četvrtu godinu postojanja.

Lokacija na kojoj je održana rođendanska zabava je bila u splitskoj Lori - bivše skladište/menza koju su splitski DJ-i nazvali "2 pasa" nalazilo se nasuport sadašnje Spaladium Arene koja u tom vremenu još nije bila uopće u nikakvim planovima.

Preko puta "škvera" (brodogradilište) i odmah do stražnje strane Kerumove samoposluge nalazilo se mjesto koje je nekoliko godina uveseljavalo brojne ljubitelje elektronike.

U to doba bio nam je aktivan i Forum - jedno od centralnih mjesta okupljanja fanova dalmatinske, ali i hrvatske scene. Brojne diskusije završavale su u temama toga foruma, da bi se potom ekipa iz cijele Hrvatske nalazila na partijima i plesala slaveći PLUR.Na našem rođendanu zvuk je postavio legendarni Roki iz Šibenika, a pult su preuzela tri zagrebačka techno DJ-a Mary, Ivan Komlinović i Zero kojima su se pridružili Pero-Fullhouse, Paco, Luka Lukač, Edy C. i Zorro.Klubska opet slavi na unikatan način, ali ovaj put svoju punoljetnost - 18. rođendan uz More Than Clubbing koncept na 2 floora zagrebačkog Aquariusa 15. studenoga. Ovaj put povezujemo regiju sa renomiranim i mladim artistima pa su sa nama Valentino Kanzyani (SLO), Sergej Snooze, Mayell (SLO), Mate Čeko, Forniva (BiH), Lawrence Klein, Legabyte LIVE i IGZ.

Još uvijek nije objavljen kompletan line up na 2 floora koji će pomaknuti granice clubbinga u jednu novu dimenziju, a što li još pripremamo saznat ćete kroz idućih desetak dana. Povoljnije ulaznice dostupne su na Entrio.hr  ili možeš prošetati do nekog od prodajnih mjesta.Cijelu fotogaleriju iz davne 2005. možete pogledati ovdje.
 

Feljton: 15 fotografija sa našeg rođendana 2005. iz davno zaboravljenog kluba 2 pasa