Skip to main content
  • 13.10.2017.

Vikend preporuka – kontinentalna čagica i đuskanje uz more

Ovaj tjedan ispunile su nas sunčane zrake koje su nas dobro ugrijale, a kako dolazi vikend, vrijeme je da mi ugrijemo tebe i pokažemo ti što vikend nudi i gdje ti proporučujemo da izađeš na plesnjak do jutra.

Piše: 

PETAK 13.10.
Krećemo sa metropolom, prvo te vodimo u Podmornicu do Katrana gdje se sprema Cycle program, na kojemu sviraju Borut Cvajner, Matija Duić i uvijek odlični Jan Kinčl. Malo dalje, put će te odvesti do KSETA i tamo ćeš naići na Svemirka & Luulu. Usput si odmah jako blizu Boogalooa gdje te čeka techno čagica jer Future Scope je za petak 13.-i premijerno doveo Alan Fitzpatricka. Za Zagreb ćemo ti još preporučiti Funk Clubbing u istoimenom klubu Funk gdje Mile vrti cijelu noć.

Za drugi odabir te vodimo na najjužniju točku. točnije u Dubrovnik. U klubu Lazareti čeka te rezident DJ Maroje, a njemu u goste stiže specijalnih gost iz BiH. Worda sa mTechno Recordsa zagrijavat će atmosferu do ranih jutarnjih sati. Sada se vraćamo lagano po sjeveru i prva destinacija su Ploče gdje u Caffe bar Felixu noćni marataon ima Jolly Joke i po klubu će se oriti dobri underground zvukovi. Potom te put može odvesti do Splita u klub Kocka gdje se u mračnijoj techno-electro atmosferi za pultom nalaze rezidenti El Commando i Kommoda. Još ćemo ti preporučiti Club Room u Labinu gdje dolazi naše najjače undreground ime, Petar Dundov.

SUBOTA 14.10.
Želja za plesnjacima prvo nas drži u Zagrebu, gdje za početak svakako imajte na umu Masters Clubbing u klubu Masters na Ravnicama, gdje su vaši domaćini Sergej Snooze, Arsen Pavešić i Phoenix Kraundler. Potom red dolazi na klub Depo gdje u domaćem programu D3POzik plešeš uz zvukove Toxica, Active Line Six i Kida. Das Haus te zove na Sindikat jer stiže gost iz Njemačke Miro Pajić, a ostala ekipa za pultom su Cidakis, Denis Beifuss i Mate Čeko. U SoundFactoryu će svi biti veseli i radosni jer će Betomeng, Redacs, Aleksa Srečković i Kali potruditi objasniti vam njihov program Radost.

Krećemo malo na put i prva postaja nam je riječka Crkva sa programom Night Light Records Showcase gdje su za dobru atmosferu zaduženi gosti iz BiH, Siniša Tamamović i Mladen Tomić, a tu su i domaće udarne snade Adoo i Poco Loco. Još malo južnije i stigli smo do Opium kluba u Vodicama gdje nastupa techno legenda Christian Varela (ESP), a Doom program popunjavaju i Edy C, Chuby vs Okac te Branisha. Ako si blizu svakako navrati u zadarski Q-bar jer u setu od šest sati Andrologic obilježava petnaest godina svoje karijere. Za kraj se vraćamo malo na sjeverni kontinet, točnije u Varaždin i klub Enygma gdje su E-Base i Jasmin Barbir u programu Lake House u goste doveli Roman Pearsa (AUT).

Svakako svima želimo ugodan i rasplesani vikend, a znajte da smo mi odabrali samo malu šačicu plesnih večeri, a ona potpuna i cjelovita čeka vas na našem kalendaru. Za svako ima ponešto, dobru zabavu svima koji slave vikend :).

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk