Skip to main content
  • 20.07.2011.

10 ulaznica za Beat The Heat u Aquariusu

Beat The Heat festival će 1. kolovoza otvoriti – ni manje ni više – nego trenutno najveće ime na svjetskoj trance sceni – Dash Berlin!

Piše: 

Naslovna foto

Aquarius Zagreb


Nizozemac, koji je ove godine s 15. mjestom na DJ Mag Top 100 Djs bio najviši new entry, u Hrvatsku stiže po prvi puta! Dash Berlin izdaje za Armada Music, label kojeg je pokrenuo Armin van Buuren i koji je trenutno najjači trance label na svijetu.

Trance gostovanja novost su u glazbenoj ponudi Aquariusa ove sezone. Prateći svjetske trendove i iznimnu popularnost trance glazbe, pogotovo na ljetnim destinacijama, odlučili smo pojačati broj gostujućih trance izvođača.

2. kolovoza
Talijanski elektro house producent i deejay Benny Benassi, koji treće ljeto zaredom nastupa u morskoj rezidenciji kluba Aquarius. Poznat je kao Grammyjem ovjenčan DJ, koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2008. godine za remiks Public Enemyja „Bring the Noise“, a slavu je stekao hitom iz 2002. „Satisfaction“. Ovaj slavni Talijan gostovati će na čak dva Aquariusova festivala, što svjedoči o tome kakvu domaću atmosferu znamo prirediti našim poznatim gostima. Ako ovo gostovanje slučajno propustite ili želite reprizu – dođite na Moonsplash 14.08.

3. kolovoza
Još jedno veliko ime svjetske elektroničke scene stiže u Aquarius – Sander Van Doorn. Sander je DJ i producent koji gotovo da nema konkurencije. Po mnogima je istinski tehnički i muzički genije i jedan od najutjecajnih i popularnijih DJ/producenata. DJ koji je svoje mjesto našao među top 10 DJ-eva na svijetu, odličan je producent i trenutno je na vrhu svoje karijere. Iza sebe ima nastupe na najvećim svjetskim festivalima kao što su Trance Energy, Sensation, Nature one i mnogi drugi. U 2009 primio je i nagradu za „Best Breakthrough DJ“ na International Dance Music Awards u Miamiju.

Nagradna igra
10 čitatelja osvaja po jednu ulaznicu koji u FB komentaru ispod članka do 25. srpnja budu imali najviše lajkova. U komentaru treba napisati svog favorita ovog festivala.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop