Skip to main content
  • alt
  • 18.06.2015.

5 upada za Oddvod festival u Jankomirskoj Šumi!

Da kojim slučajem imaš vremeplov, neku telefonsku govornicu ili De Lorean možda, mogao bi skoknuti u jedno sunčano lipanjsko popodne 2005. i prisustvovati stvaranju Oddvod kolektiva.

 
Tko bi rekao da će desetljeće samo tako proletjeti. Ekipa vas je kroz dekadu povela na genijalna glazbena putovanja i sada stavlja trešnju na vrh ove torte glasnim festivalom u Jankomirskoj šumi. 

alt

 
Kako sve divne progresivne stvari imaju jasnu misiju tako je Oddvod načinio svoj manifest pa izvadi jabučicu i baci je na ovo:
 
“Neformalan pristup, D.I.Y. politika, ekološka osviještenost, socijalna osjetljivost, respekt prema prirodi, ljudima oko sebe i sebi samima, ponekad čudni, ali redom dobroćudni i kvalitetni ljudi, gotovo opipljivi entuzijazam, iskrena radost i veselje, stilski šarena, ali uvijek kvalitetna muzika, zabava na najjače i najljepše memorije.. svi vi i sve to… je Oddvod
 
Od 19. do 22. lipnja čekaju te tri flora ( Psychodelic Trance Floor, Techno Floor i Chill-out Floor) s punim naramcima izvođača koje možeš čekirati baš tu.

alt

 
No kako volimo da si fino zafeštate za vikend i uđete nam svježi i opušteni u novi tjedan tako vam ujedno dijelimo i 5×1 ulaznicu nabrojite li nam floorove na kojima ćete moći protresti ono što vam je majka priroda dala. Sretno i virnite sutra, 19. lipnja, u podne tko pleše s nama i pušta ekipi da ih oddvede negdje daleko daleko gdje je jedini zadatak uživancija!
Pis aut!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk