Skip to main content
  • Klubska Scena
  • 5.05.2010.

9 godina Klubske Scene + dobitnici ulaznica za Davida Guettu

Pogledajte kako su nam fanovi na Facebooku čestitali 9. rođendan a pritom su dvije najkreativnije čestitke osvojile i ulaznicu za koncert Davida Guette u Areni Zagreb 22.05.

Piše: 

Naslovna foto

Klubska Scena

 

Kad već spominjemo ne zaboravite da preko KS možete putovati iz Osijeka, Istre i Dalmacije na ovaj koncert. Detalji putovanja gdje Vas dovodimo direktno do Arene kao i cijene dostupni su na adresi https://putovanja.klubskascena.com . Nema više ulaznica u VIP ložama prema izjavi organizatora, dakle još je jedino moguće pribaviti ulaznice parter koji je pri kraju i tribine.

9. godina Klubske Scene uz čestitke mnogobrojnih fanova na Facebooku ostat će nam dugo urezano u sjećanju. Ova krizna godina napravila je svoje da ne možemo slaviti svoj rođendan promotivnim partijem pa smo odlučili interaktivno nagrađivati čitatelje kroz različite događaje.

Zadatak je bio da od 13. travnja na našem službenom Facebook fan klubu nađete status s oznakom "Nagradna igra za Davida Guettu" i ostavite nam svoj komentar – čestitku povodom rođendana Klubske Scene. Bilo je zaista smiješnih i šaljivih komentara a neki su čestitke slali i Davidu Guetti. (valjda on ima malo više od 9 godina). Nagradili smo dvoje čitatelja koji su ušli u rubriku kreativnih, maštovitih, darovitih komentara a oni su nam najviše prirasli srcu nakon višednevnog čitanja i razmatranja.

Ulaznice su osvojili korisnik Zee Kay koja nam je čestitala rođendan na preko 10 svjetski jezika, dok je apsolutni pobjednik i drugi osvajač ulaznice Ivan Vrkić. On je pak složio video uradak i plasirao ga na Youtube. U kraćem video traileru kojeg možete pogledati ispod članka, Ivan je napravio čestitku i presjek Klubske Scene, te uz vizualnu kreativnost sve to jako dobro sinhronizirao i zvučnim zapisom. Zaista veliko iznenađenje i za nas same!

U nastavku su pobjedničke čestitke a ispod njih probrani i ostali komentari koji su sudjelovali u nagradnoj igri.

Ivan Vrkić
{seyretpic id=476 align=center}

Zee Kay
Sretan Vam rodjendan na mnogim jezicima koje sam mogla naci 🙂 :
– La mulţi ani (rumunjski)
– Честит рожден ден (bugarski)
– Tillykke med fødselsdagen (danski)
– Hyvää syntymäpäivää (finski)… See More… Više
– Alles Gute zum Geburtstag (njemacki)
– Boldog születésnapot (mađarski)
– Buon compleanno (talijanski)
– Felix sit natalis dies (latinski)
– Rā Whānau ki a Koe! (maori)
– happy birthday (engleski)
– Tєрсєн єдрийн баяр хvргэе (Tersen edriin bayar hurgeye) (mongloski)
– Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (poljski)
– ¡feliz cumpleaños! (španjolski)
– Doğum günün kutlu olsun (turski)
– Halala ngosuku lokuzalwa (zulu)
– (kul 'am wa antum bekheir) كل عام و أنت بخير (arapski)
– Χρόνια πολλά (grčki)
– Gratulerer med dagen (norveški)
– Selamat hari jadi / Selamat hari lahir (malezijski)
– जन्मदिनको शुभकामना! (janmadinko shubhakamana) (nepalski)
– Chúc mừng sinh nhật (vijetnamski)

i jos jednom na domaćem hrvatskom : Sretan Vam rođendan i sve najbolje za 9 godina postojanja ;)!

Dado Drago
S Vegetom se bolje jede,ali u ovih 9 godina – Vegeta Vam nije ni do koljena! Stoga, with u & never without u! Thumps up for Clubbing Scene!

Nataša Bižić
https://www.youtube.com/watch?v=8Q45N-oNu-4 NIJE POSEBNA ALI JE OD SRCA MALO ME JE BILO STRAH 🙂 KLUBSKA SCENA SRETAN TI RODJENDANNNN…..I PUNO JOS DOBRIH PARTIJA OPTIMIZMA I SVEGA STO SE MOZE POZELJETI ZIVI BILI STO GODINA :))))))))

Biljana Poznic
danas nam je divan dan, divan dan, divan dan
NAŠOJ sceni 9. rođendan, rođendan, rođendan
živjela, živjela i najbolja bila
živjela, živjela i uvijek najbolja bila 🙂 🙂
pozzzzz

Blue Panther Sandrinne
Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš i sačuvaj ono što voliš. SRETAN ROĐENDAN, Klubska Scena !!!! I još barem 9 ako ne i više rođendana da doživiš 🙂

Ivana Brnadić
Money's tight
Times are hard
Happy birthday
Now give me my David Guetta card 😀

Maja Furdek
Draga,Klupska sceno…ovim povodom Ti ja i moj decko cestitamo 9.rodjendan i kao poklon Ti poklanjamo svoju prisutnost u Areni,jer znamo da ces Ti bit presretna sto cemo mi tamo doc i napravit šou…kupili bi mi i sami karte al spadamo medju onih 300 i nesto tisuca nezaposlenih:))))
P.S.Ocekujemo karte ko ozebli sunce:)))

Budi vesela kao ptica, nedaj da se nad tebe spuste crni oblacii ledene kiše. Dani neka ti budu veseli, puni sreče jer SAD SI MLADA I NIKADA VIŠE!!

//Klubskascena.com//

1,2,3,4,5,6,7,8,… Više

<<<9>>>

Jasminka Tuksar
Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najbolji primaju ovu poruku. Iskrene čestitke za ROÐENDAN!

Goran Gigi Marinković
Svih ovih 9 godina Klubska Scena je bila ono što se od nje i tra… Višežilo, promovirala je partije iz Hrvatske i okolice te svijeta, organizarala je među prvima putovanja na mnoge festivale na koje je prije bilo teško doći, uvijek nas obaviještavala o KLUBSKOJ SCENI, raznim izdanjima, mixevima, remixevima, objavljivala razne fotografije sa partyja koje danas dok ih gledam bude razne uspomene 🙂 Kada je sceni trebao netko ko bi je podržavao, KLUBSKA SCENA portal uvijek je bila tu i ostala pri vrhu, dokaz su ovih 9 predivnih godina 🙂
KLUBSKA SCENA je na jedan jedinstveni način i prooicija same naše zemlje u svijetu te našeg clubbing-a 🙂 Dokaz su razne nominacije na svijetskim konferecijama poput WMC-a u Miamiju, SEEME u Sofiji itd. 🙂

Bez KLUBSKE SCENE bilo bi puno teže!!

Stoga dragoj KLUBSKOJ SCENI od srca želim sve najbolje povodom proslave 9 godišnjice postojanja!!! Želim Vam još puno puno partyja, putovanja, galerija i suradnji koje su nas sve do sada uveseljavale a uveseljavat će nas još dugo dugo 🙂

Lijepi Pozdrav 😛

| KS ♥ U SRCU |

Mihael Fugaj
muzika predstavlja ljubav,
klubska scena ljubavnu zajednicu,
a zajednica predstavlja brak…

znači da su svi članovi zapravo supružnici….. Više

e pa sretna Vam svima 9. godišnjica braka!!! 🙂

Melisa Havrle
Nova sam na Facebooku i ve… Višeć treći put pokušavam vam čestitati rođendan valjda če uspijeti jer kad natko slavi devet godina onda zaslužuje ne samo čestitke i hrpu ljepih i veselih želja, već i moj duboki naklon jer i pri tome dijeli poklone drugima a ne traži ništa osim čestitke. Obožavam glazbu i ona ima posebno veliko jedinstveno mjesto u mom životu a znam da je vama glazba strast, way of life, životni habitus i puno puno više jer nebiste bilu 9 godina tu. Što je najlijepše svoje ushićenje dijelite s nama. Želim vam da svoju živitnu glazbenu partituru svakodnevno ispisujete novim glazbenim notama, vijestima, želim vam da budete ushićeni i.da to ushićenje dujelite s drugima , želim vam da uvijek imate onaj osijećaj kad prvu put čujete odličnu stvar,pa je ponavljate i ponavljate i iznova vas oduševljava u njoj svaki put pronalazite nešto novo,kad ste veseli s njomto dijelite,kad ste loše ona vas diže. To je neopisibo svakim bitkom disati i živjeti glazbu i sve lijepe sitnice u vezi s njom. Želm vam i puno prijatelja na koje ćete prenositi, ma zaraziti ih glazbom. Želim vam puno dobrih priča i želim vam ne duplo, niti tri outa već vam želim 9000 smile pusa . Oprostite ako sam nešto gnjavila. Svima puno pusa i da sretan sretan vam rođendan.

Nikki Turk
Zelim Vam sve sto Vam zivot cini lijepim, a Vas sretnim ♥

P.S. a ja cu zivjet u nadi da ce mene Klubska Scena ucinit sretnom ;))) MUSIC CONNECTING PEOPLE ♥ ♥ ♥

Dalibor Stolla
sretan vam rođendan i puno dobrih najava za party i organizacije još luđih putovanja.
samo nastavite objavljivati pijesme koje uvijek rado preslušam!!!

i još jednom H.B.

Kornelija Mikša
SRETAN ROĐENDAN od srca…puno dobrih partya, provoda, godišnjica i svega ostalog 😀 ♥ sam tak nastavite 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

Maja Garic
Svaka čast Ivane! Definitivno si najviše truda uložio i po meni zaslužuješ ulaznicu! Btw Happy Birthday Clubbing Scene!

Bern Delalić
Pogledajte u kalendar godina nije ista ali jeste dan, od srca Vam zelim sretan deveti rodendan.

Ivanica Klanjčić
Od srca vam želim rođendan 9. Da još bude barem toliko, da svi se veselimo i na ništa drugo ne mislimo. Sve najbolje

Josip Mlacic
May this year be your best ever.
I hope all your birthday dreams and wishes come true.
Not just a year older, but a year better.
Here's to another year of experience.
A simple celebration, a gathering of friends; here is wishing you great happiness, a joy that never ends. … Više
A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip.

Dragana Pejković
i došao je taj dan kad klubska scena slavi rođendan…
dugo su s nama,nemaju mana, uvijek nam je dobro s vama,jer zabava je stvarno prava,i kad nemam para,ja se uvijek obračam vama,stoga sretan ročkas….i rima je pala,valjda će i mukte karta….

Predrag Mihaljević
www.klubskascena.com, moj duboki naklon 🙂
ko vino, što stariji tim bolji, šta nas tek čeka nagodinu?!
Sretan rođendan, želim da nam pružite puno dobrih recenzija, nagradnih igri, najava i linkova na fejsu.
"for the love of dance.. for the love of beats…" 😀

Darija Ajirad
želim vam ostvarenje svih želja za rođendan, makar kako one čudne i neostvarive bile… jer nikad nije bilo bolje vrijeme za sanjarenje 🙂

Blue Panther Sandrinne
Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš i sačuvaj ono što voliš. SRETAN ROĐENDAN, Klubska Scena !!!! I još barem 9 ako ne i više rođendana da doživiš 🙂

Nataša Milisavić
Ro… Višeđendan je vaš, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto nek vas prate pjesme naše i u ime to podignite u vis čaše,
neka vam se dani u vašem životu što sretnije troše, neka vas pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše.. Neka vam život bude kao san,..svaka vam minuta sretna bila, svaka vam se želja ispunila! Nek vas kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših vam želje ne mogu dati!Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza što sreći vode, ja to znam po sebi, a ako postoji put do sreće ja ga želim vama!Iskrene čestitke za rođendan!

Hrvoje Knezović
Sve najbolje uz pjesmu i da bude dug rad! https://www.youtube.com/watch?v=yEJOXqSlbf4

Emma Baraka ღ
a ako napravim tortu? 😉

Miro Rako
skupin svoje stvari i odriješim kesu
gdje je party uvijek imam pravu adresu
klubska-scena ima sve na sceni
pročitaj i ti i samo kreni… Više
gdje gostuje najbolja deejay krema
to uvijek zna samo klubska scena!

velikooo SRETAN ROĐENDAN !!!!

Ana Huljev
Živi, vrišti, razbijaj i pleši… Čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći….. Sretan rođendan!!! :)))

Chaka Khan
dejv,prijo sritan rođendan ha ha ha

Anica Mirosavljević
Sretan 9.ro… Višeđendan cijeloj ekipi portala Klubskascena.com, da i dalje budete tako uspješni, vrijedni, marljivi u uređivanju svoje web-stranice. Od srca Vam hvala što nas redovito obavještavate i uveseljevate brojnim novim vijestima vezanim za glazbu i klubska događanja. Iskreno se nadam da ćete proslaviti još puno, puno rođendana, a pošto je sljedeći 10. rođendan, smatram da bi njega trebalo posebno obilježiti (možda nekakvim tulumom, party-jem i sl.). Lijep pozdrav i još jednom za kraj SVE NAJBOLJE! :))

Marko Ćaćić
Sretan rođendan klubskoj sceni i svim njezinim zaposlenicima!!! Na pola puta je do punoljetnosti, trebali bi to posebno proslaviti, zahvaljujem vam na svim najavama za koncerte, najbolji ste!! I jedan kratki stih: nadam se da ce te jos dugo zivjeti, rado bi na koncert davidu guetti, i zelim vam Sretan Rođendan deveti! 😀 sve najbolje vam želim!!

Filip Tisak
Draga, Klubska Sceno sretan ti 9.rođendan. Puno HVALA na svemu sto radis za nas i sto nam sve lijepo donosis i spremas. Ponosam sam na Vas i veselim se sto imam nekog poput Vas, jer nitko na svijetu nemoze vas zamjeniti. Uz puno zdravlja, srece i sto god pozelite zelim jos puno party-a da nam spremite. Zasluzujete da svi znaju za Vas i da znaju sto mi imamo, a oni ne. Klubska Scena to je sve od mene…1 karta za guettu i vrijeme mi je da krenem…. Sretan Rođendan!!!

Marija Pokrivač
pišem vam čestitku,
prozirnu i plitku,
da osvojim karte
od davida guette.
Ali, motiv (valjda) nije bitan,… Više
stoga:SRETAN ROČKAS! želim vam 😉

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2