Skip to main content
  • alt
  • 11.01.2015.

AKC Medika: svijećice, tri floora i gost iz Velike Britanije

U petak, 16. siječnja, AKC Medika vas ponosno poziva na deveti roćkas Pistolera koji je povodom B-Day partija iza puta postavio majstora psy trancea, britanca Karla Hanichea, i cijelu lepezu respektabilnih domaćih pultaša kao podršku.

 
Zvijer iz Brightona autor je tri psy-breaks-trance projekta,  Mr. Mirra, Electric Mirror i Organic Hybrid. 
 
Mr.Mirra daje mračni, masni i mljackavi psihodelični breakbeat uz sveprisutnu psy produkciju i svemirske elektro ulete, Electric Mirror u opipljivo teškom mraku zlokobnog psy-trancea režu breakbeat i dubstep zrake, dok će Organic Hybrid predstaviti hibridnu fuziju čovjeka i stroja, mesa i čipova.
 
Uz psy-breaks i trance moći ćete čuti ponešto iz svakog zakutka elektronike. Od breakbeata preko tech-funka, techna, dark prog, psy-trancea pa sve do night-fullona i psy-duba.
alt
 
Iz domaćeg tabora za vaše auditorno zadovoljstvo i ostavljanje srca na podiju pobrinut će se Kirg, Zmayo, Morph, Pelks, Val Vashar, Winpa, Vrx, Zu-Bam, Pipal i Lindarski. Kako bi sva osjetila plesala za vizualnu katarzu zaduženi su Wild Bronco, LiteMotif, Tanja & 400 Zečeva i Hypnodelix VJ tim uz Area 51 psihodelične dekoracije.
 
Kako i koliko? Attack, Grey Room i Chaka’s Room te pozivaju na mračno grotlo podija oko 22, i progresija olakšavanja novčarke od HR novaca ide ovako: 30kn do 23, 40 do ponoći i onda još desetka nakon cajgera na cajgeru. No, kao i obično, volimo da ti ta lova ostane za taxi ili neki burek u zoru, pa stoga nabaci namiganac u komentar i u petak u podne na ozbiljnom vijećanju eci peci komisije dijelimo 2×1 upad. Ostanite nam sjajni i rasplesani, živite i dalje svoje dane kroz glazbu i rave on!
 
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2