Skip to main content
  • alt

Apsolutno. više od glazbe

Prva glazbena večer udruge Noj Art, Apsolutno. održala se prije nešto manje od mjesec dana i sada je na repertoaru friško i novo izdanje.

 
Noj Art je udruga koja svoj rad posvećuje veličanju individualnog stvaralaštva kroz umjetnost, glazbu i nove medije. Na prvoj večeri za pultom su, suverenitetom onih koji su svoje već dokazali na globalnoj sceni, vrtili Felver i Swayzak uz podršku rezidenta Ovo Ono.
 
Apsolutno. se održava iznova u još jednom apsolutno fantastičnom izdanju, unutar kultnih zidova zagrebačkog Sirupa. Na ovoj večeri 11 dana mjeseca prosinca gostuje DJ TLR. 

alt

 
TLR se na sceni nalazi već 20 godina kao DJ, producent i onaj koji drži vlasničke papire labela Crème Organisation. Na kremi izdaju globalno renomirani umjetnici poput Legowelta, D’marc Cantua, Basic Soul Unita, Orque Electronique. Uz TLR-a tu će se naći i gospodin rezident Mastersa, osnivač Das Hausa i gospodin kojeg je nedavno proeporučio Boiler Room, Brighton, i naravno sve pod palicom domaćina Ovo Ono.
 
Ovdje smo za vas i vaše Apsolutno. uživanje. Dođite i zabavite se u Sirupu!

Nagradna igra – osvojite 2×1 ulaznicu. Potrebno je u komentaru ispod članka napisati kako se zove Udruga koja organizira ovaj party? Dvoje sa točnim odgovorima ćemo nagraditi u četvrtak do 14h.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop