Skip to main content
  • 13.06.2011.

Besplatno na Umeka i Kanegra Beach festival

Ovogodišnji festival održat če se u petak, 24. i 25. lipnja gdje će nastupiti brojni izvođači koji su popularnost i slavu stekli puštajući u najpoznatijim svjetskim klubovima. KBF će zasigurno opravdati sva očekivanja odličnim line up-om i povoljnim cijenama.

Piše: 

Naslovna foto

Kanegra Beach


Glavne zvijezde festivala  biti će svjetski poznata imena elektronske glazbe od kojih posebno izdvajamo nastup “kralja techna” Umeka, najbolji hrvatski Petar Dundov, najbolji sprski Marko Nastić te još dvadesetak pravih virtuoza elektronske glazbe uz koje ćemo zajedno sa Vama imati priliku uživati ova dva dana.

Prvu večer nastupit će slovenski Dj Umek koji je ujedno i najjače ime festivala ,  a uz njega biti  će i najbolji hrvatski producent i dj Petar Dundov, no osim njih publiku će rasplesati pulski dj-i Unique i Deep Marshall, srpski dj Vladimir Aćić  i slovenski dj Alexander Madness.Drugu večer na pozornicu će stupiti najpoznatiji srpski duo Marko Nastić b2b (“back to back”) Dejan Milićević , poznati hrvatski duo Lemon b2b Mark Ash, te s posebnim zvukovima rasplesat će vas još Unique feat KayKay (LIVE) , Dataminions (LIVE) i Bebetto b2b Seraphim Codex.

Ali to nije sve! Nakon ludog noćnog provoda organizirani su after partyji a za one najizdržljivije Boat Partyji pa se tulum sa pozornice seli na valove. Turistički kamp Kanegra, smješten na 10 km od centra Umaga, na obali jednog od najljepših istarskih zaljeva.

5 čitatelja osvaja po jednu ulaznicu a potrebno je da do 22. lipnja u Facebook komentaru ispod članka napišete svoju favorit produkciju jednog od aktera ovog događaja te ostavite Youtube link iste. Komentari s najviše lajkova osvajaju ulaznice. U slučaju jednakog broja lajkova nagrade osvaja onaj koji najbolje zadivi redakciju KS.

Po jednu dvodnevnu ulaznicu osvajaju: Rafaella Alfonzi, Natali Vujević, Ne Nox, Sunchica Princezica Semitekolo, Marko del Vechio.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2