Skip to main content

Burn vas nagrađuje Pioneer opremom

Već neko vrijeme razmišljate kako bi upgradeali DJ opremu, glazbeni ste fanatik, ili imate frenda ili frendicu koji su bacili oko na novu Pioneerovu igračku, a ne znate kako im pomoći? Mi vam donosimo rješenje, jer Burn Energy Drink nudi vam mogućnost da osvojite Pioneerovu opremu.

Piše: 

Na koji god način konzumirate elektroničku glazbu, morate priznati da nema bolje nego kada u njoj uživate sa kvalitetnom opremom. Bilo da svoju najdražu traku želite slušati  po gradu, vrhunske slušalice super bi vam sjele, ili da volite kod kuće glasnoću pojačati do daske, ne možete se oteti dojmu da su za to potrebni i kvalitetni zvučnici. A ako ste pak onaj tip kojemu je DJing najdraži hobi, sigurno se nebi žalili da osvojite Pioneerov DJ kontroler.

Ako ne igrate, nećete ništa ni dobiti, a ovo vas čak ništa ni ne košta. Prijave traju od 6. studenog do 31. prosinca, i taman netko od vas u ruke će dobiti poklon koji će ga odmah usrećiti. Za sudjelovanje ne trebate ništa kupovati, već popuniti osnovne informacije, a mogu se prijaviti svi koji imaju minimalno 18 godina te im je prebivalište u Hrvatskoj ili Sloveniji. Klikneš li na link, saznat ćeš sve bitne stvari, a mi vam poručujemo, SRETNO!

https://www.burn.com/hr/hr
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2