Skip to main content
  • 7.10.2015.

CFSN DJs otvaraju zimsku sezonu

Nakon dugog, ali nikad toplijeg i plesnijeg ljeta vraćaju se u aktivniji listopad i ponovno pokreću svoje CFSN DJs mjesečnjake.

Piše: 


Nakon što su u mjesecu lipnju, Rooftop partyjem na krovu MSU-u, zatvorili sezonu te vas podsjetili na dolazeći Illectricity Festival, spakirali su svoju glazbu i krenuli put mora. Sezonu otvaraju Sirupom, a stilski plove od melodičnog i razigranog housea, pa sve do tvrđeg plemenskog i nikad plesnijeg techna.
{youtube}8R7_5GETzY4{/youtube}

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Istanbula, Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga, Poljska do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Soundwave, The Garden, Unknown, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.
{youtube}mCDQ_MLnkcc{/youtube}

Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage, post dubstep, dnb, beats, footwork, juke i indie beatova. Uskoro organiziraju i 11. Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti.

Funk Guru – Top 5 Bass traka ljeta 2015.

Subota, 10. listopad – Sirup Club
CFSN DJs – Season Opening
w. Funk Guru, itch, phillipe, Viatori
visuals by LIIK
1:00 do 8:00h
30kn do 01:30 / 40kn nakon

Osvojite 2×1 ulaznicu – u komentaru ispod ovog članka napišite kako se zove festival koji CFSN uskoro organizira u Zagreb. Dobitnike objavljujemo u petak 9.10. do 14h.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk