Skip to main content
  • 5.11.2014.

Cijeli mjesec besplatno u Attack. Pročitaj kako!

Autonomni kulturni centar – Attack! udruženje je građana/ki koje prvenstveno djeluje na nivou grada Zagreba, s određenim projektima koji se realiziraju na razini cijlele Hrvatske.

Piše: 


Na vrhuncu koncertne jeseni u Zagreb dolazi sarajevski sastav Velahavle u organizaciji Percl Promotiona i Trip to Zion kolektiva. Njihov osebujni zvuk orginalan je i prepoznatljiv, a Velahavle je teško žanrovski svrstat. U njhov kvalitetan rad najbolje se uvjeriti u petak 7. studenog u Attacku gdje će predstaviti svoj dosadašnji opis. Uz Velahavle, nastupiti će eminentni zagrebački dj-i koji godinama aktivno kreiraju zagrebačku klubsku scenu. Zagrijavat će nas Krps (High Grade Commanda) i Sapleo (Volumen), dok će Leeks (Dirty Beatz) i Jan Becele biti zaduženi za after party.  

Donacija: 25 kn prije ponoći/ 35 kn poslije ponoći

Attack se bavi poticanjem razvoja i prakticiranja alternativne kulture, mišljenja, djelovanja i izražavanja. Nakon šest godina bez svog matičnog prostora, točnije tek početkom 2009.godine Autonomni kulturni centar – Attack! dobio je na korištenje gradski prostor u stroj tvornici Medika. I tako kroz svega par mjeseci aktivnog djelovanja  AKC Medika postaje mjesto okupljanja mnogih pripadnika/ca subkulturne i nezavisne scene, umjetnika/ca i aktivista/ca."

Nagradna igra
Sve što trebate u FB komentaru ispod članka napisati je u kojoj tvornici se nalazi Attack. Dobitnike objavljujemo u petak do 15h. Dvoje čitatelja osvojit će besplatan ulaz na sve događaje u Attacku kroz studeni.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2