Skip to main content
  • alt

Depo klub nagradnjača

Ponedjeljak je i vjerojatno imaš jedno od onih “OMG gdje je još petak” iskustava. Ali ovaj tjedan promijeni stav i gledaj kako ti se život mijenja.

 
Hajdemo probati drugačije, Ponedjeljak je dan kao i svaki drugi. Jedina razlika je da je slučajno poguran tamo na skroz lijevu stranu kalendara. 
 
Ali ti, dragi čitatelju, ne kukaš zbog toga jer se taj dan ne zove “dan ljubičastih tufni dok na perzijaneru jedem Ferrero” nego zato jer počinje novi radni tjedan. Pokušaj nešto drugačije. Bez obzira na to koliko obveza te čeka nasmiješi se, budi zahvalan i odradi sve najbolje što možeš i naravno, ono zbog čega smo ovdje, poigraj se s nama i spremi si u džep mjesečne karte za DEPO klub. Ako te ovo ne natjera da prestaneš u maniri debelog narančastog mačora mrziti ponedjeljke…

alt

 
U petak će vas na ovoj lokaciji bivše tvornice Katran dočekati slatko i ljepljivo iznenađenje. Naši rezidenti Sirupa dolaze u posjetu i odbijaju otići kući dok ne svane sunce pa ćete  se moći tresuckati na ritmove koje za vas vrte Arsen Pavešić, Sergej Snooze i Pytzek.  Dvadesetka prije nego Pepeljuga ode kući, tridesetka nakon. Enjoy!
 
Subotu obilježava gostovanje gospodina Davida Meisera uz domaću sočnost koju donose Teo Harouda, Mad as Hatter, Royal Assassin i Blurix. Ako te zanima ostatak mjeseca to si pogledaj ovdje. 
 
Ali, ali, ali… sada stiže ono bitno a to je da ti Scena poklanja 2×1 mjesečnu ulaznicu za DEPO klub. Oh, Sceno što to znači? To znači da na sve partije upadaš free jer si naš i jer te volimo. Pa zato odgovori u komentarima ispod članka tko u petak svira u DEPO klubu. Pozovi ekipu da ti lajka odgovor i oni koji će imati najviše lajkova u petak osvajaju karte, i ne, ne možeš ih prenositi na drugu osobu ako osvojiš, pokloniti frendu za rođendan ili se pokušati umilit curi koja ti se sviđa. Pobjednici će biti objavljeni točno u podne. Nemamo nikakav koral u blizini pa ćemo morati to učiniti u komentarima. Neka igre otpočnu i sretno.
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web