Skip to main content
  • alt

Dijelimo upade na Serbia Wonderland!

Alisa je hodala uokolo, padala u zečje rupe, pila napitke na kojima piše “Popij me!” i jela keksiće na kojima je napisano “Pojedi me!”

 
Rasla je, smanjivala se, ćaskala s golemim gusjenicama, ludim klobučarima i neurotičnim zečevima. No kako je ovo samo bajka i kako u taj svijet ne možeš zakoračiti osim u mašti, nudimo alternativu pod imenom Serbia Wonderlanda.

alt

 
Glazbena zemlja čudesa, ubrzo nakon njenog osnivanja, postala je najbolji EDM festival Srbije a ovoga ljeta održava se 2. i 3. srpnja i to na samom simbolu grada Kalemegdanu. Na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji naći će se ponajbolji svjetski izvođači a iz zvučnika će se okolnom prirodom prelijevati valovi beata.
 
Serbia Wonderland je u roku od samo godinu dana odjednom Srbiju stavio na mapu velikih EDM događanja a čini se da će ovo beogradsko ljeto biti iznimno magično uz Paula van Dyka, Code Black, Dannica, MaRLo-a, Orjana Nilsena i djecu Beogradskih ulica Zap Me Strobe, Calvina Vivana, Erika Ikera, Rosske, Showbiz, Matalive, Stereo Republic…
 
No da ne biste preko granice davali još hrpu dinara za upad Klubska vam dijeli 8×3 upada za Serbia Wonderland. Sve što trebate učiniti je navesti barem tri izvođača i navratiti u nedjelju navečer oko 19 provjeriti je li eci peci prst odabrao baš vas. Napomena, sudjelovati može samo ekipa s prebivalištem u Hrvatskoj! Sretno!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop