Skip to main content
  • Above & Beyond
  • 22.12.2010.

Djed Mraz poklanja dvije kompilacije od Above & Beyond

U petak 10. prosinca, prvaci trance zvuka, trojac Above & Beyond proslavili su emitiranje svoje jubilarne 350. emisije Trance Around The World.

Piše: 

Naslovna foto

Above & Beyond

 

Radijska emisija obično traje dva sata i emitira se prema 30 miljuna slušatelja na 237 FM radio stanica u 35 država. U Hrvatskoj ljubitelji ovog žanra emisiju mogu slušati svake subote od 23-01h na frekvencijama HR Radio Splita. Emisiju uređuju i pripremaju Above & Beyond a za realizaciju je zaslužna Klubska Scena. Iznimno ove Božićne blagdane emisija kreće u pola noći.

Jubilarno izdanje emisije nažalost nije se moglo čuti u Hrvatskoj budući da je emitirano uživo iz Los Angelesa gdje su trance prvaci svirali svoj ekskluzivni sedmosatni set. U to vrijeme HR Radio Split nije mogao prekidati ustaljenu programsku shemu.

Fotografije potražite ovdje, a mnoštvo videa od fanova koji su posjetili ovaj događaj može se vidjeti ovdje. Na adresi www.tatw350.com možete putem interaktivne mape pratiti Tweet-ove od obožavatelja ovog DJ trojca. Ako ste do sada propuštali ove emisije, sve ih na jednom mjestu možete pronaći putem redovitog podcasta na iTunesu.

Sredinom srpnja ove godine Above & Beyond su objavili kompilacijski mix na 2 diska Anjunabeats Vol.8 o kojem možete više pročitati na ovoj poveznici . Izdavačka kuća nam je poslala dvije kompilacije koje smo odlučili pokloniti Vama za Božić. Potrebno je da do 25. prosinca na info@klubskascena.com napišete uz svoje podatke i odgovore; iz koje zemlje dolaze i gdje su u HR nastupali Above & Beyond. Dobitnike objavljujemo u nedjelju 26. prosinca.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2