Baner
alt

Dočekaj božićno jutro na X-massive partyju

Srijeda, 17 Prosinac 2014

Jednom davno davno prije na Medvešćaku su se smjestila jedna vrata! Noć je bila tiha i hladna, lampice začuđujuće smirujuće (za mogućnost pahulja još čekamo Vakulu da se javi).

 
Iza golemih šarki, nekoliko stepenica niže, u trbuhu zvijeri, skrivale su se svakojake pustolovine. Underground u undergroundu. Tu te Grinch nikako neće pronaći i ukrasti ti Božić, ali garantiramo da će ti srce narasti za tri broja (možda da pošaljemo invite i ovom zelenom tipu da preskočimo čitavu priču krađe blagdana).
 
Dva sata prije no što duše tvoga grada kolektivno krenu na polnoćke u Gjuri 2 započinje X-massive party. Kako ćeš sutra na obiteljskom ručku pitaš se? O tom ćeš brinuti ujutro nakon bureka i kave jer te nećemo tjerati kući prije 8. Znaš da su Božićna jutra najslađa.

alt
 
Iza pulta se ovog 24. prosinca događa prekrasna priča učenja kroz trokut prenošenja znanja i vještina, mentorstva i kad podvučeš konačnu crtu jednostavno uživanja u životu kroz glazbu. Čekaju vas E-base, Gogolesko i Sylph. Prvi duo, Glanz Tanz, biti će kombinacija u kojoj E-Base mentorira Gogoleska, a zatim Gogolesko sjeda za katedru a Sylph u klupe s Emphatic Affinity. Dva empata iza pulta od vas trebaju samo da bacite sidro na podiju, oni će osjetiti što trebate za svoju plesnu katarzu.
 
Za Merry X-massive Scena ti dijeli 2x1 upad, samo nabaci osmijehuljac i virni u petak oko podne čekaš li drugo po redu najvažnije jutro u Gjuri2. Dođi, zabavi se, pleši, smij se, dočekaj Božić s nama! Ne trebamo skupe poklone, samo ljubav, glazbu i mjesto gdje možeš bit baš onaj koji jesi s ljudima koji te baš takvoga i vole.
Dočekaj božićno jutro na X-massive partyju