Skip to main content
  • alt

DubVision u Culture Clubu Revelin

Culture Club Revelin ovog vikenda u goste dovodi nizozemski dvojac DubVision.

 
Vjerojatno ste već čuli za to ime  u kombinaciji s “All By Myself” i “You & I”.  Dub Vision izbacio je prvo singl “All By Myself” koji je postigao veliki uspjeh te su se masivno počeli svirati na eminentnijim radijskim postajama u emisijama pod vodstvom poznatih izvođača kao sto su :Tong’s Essential Selection, Tiesto’s Clublife, David Guetta’s F*ck Me I’m Famous ili Afrojack & Bobby Burns’ Jacked.
{youtube}TLsxXPd9a8M{/youtube}
 
Kad je singl konačno izdan popeo se do 8. mjesta progresive house charta i bio ukupno 25.  na Beatport top listi te dobio podršku Swedish House Mafije, Sander van Doorna, Afrojacka, Davida Guette, Thomasa Golda… Surađivali su i s Donnom Lewis i Project 46 na singlu  “You & I” koji napravio nesumnjivi utjecaj  na scenu progresivnog housea ove godine. Sve je počelo s trakom “Reasons“ sa Andrewom Allenom koji je prestigao i svemoćnog Tiesta. DubVision su nove zvijezde na EDM sceni, stoga zapamtite ime jer će se zasigurno čuti još puno za njih.
{youtube}qWPjaNKkHPY{/youtube}
 
Party se održava u petak, 6. lipnja,  cijena karte u pretprodaji iznosi 70, VIP karta je 120 kuna, na dan partyja cijena ulaznice je 100  kuna dok ćete za VIP izdvojiti 150 kuna. Mi pak dijelimo 2×2 ulaznice za party, a sve što trebate jest navesti prava imena dvojca u komentaru ispod članka. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 5. lipnja, tijekom prijepodneva.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop