Skip to main content
  • 2.12.2014.

Franck i Menart Giveaway

Prosinac je mjesec darivanja, a ovotjedni Giveaway potpisuju naši partneri Franck i izdavačka kuća Menart.

Piše: 

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 120 godina. Trude se pružiti Vam inspiraciju u šalici njihove kave, trenutak čistoga zadovoljstva i mira uz Franck čaj i veselje s prijateljima uz grickalice: vrijedne doživljaje i lijepe uspomene uz sve bogatstvo okusa, mirisa i aroma koji život čine ljepšim.

Menart je diskografska kuća i CD shop u kojem možete pronaći obilje izdanja elektronske glazbe. Menart daruje novi album Calvin Harrisa "Motion".

Franck i Menart odlučili su naše čitatelje iznenaditi sa slijedećim nagradama:

1. nagrada
Poklon paket "Franck" i CD Calvin Harris "Motion"

2. nagrada
Poklon paket "Franck"

Nagrade će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovore na nagradno pitanje: Prije koliko godina je Franck počeo ispisivati svoju dugu povijest?

Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagradu će osvojiti točni odgovori s najvećim brojem lajkova. Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 5. prosinca 2014. godine u 12 sati.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk