Skip to main content
  • 30.10.2015.

Freemasonsi u zagrebačkom Moon-u. Osvoji ulaznice!

Moon club Zagreb priprema Full Halloween party uz Freemasonse 31.10.

Piše: 

Naslovna foto

Freemasons


Jeste li ikad doživljeli nastup Freemasonsa pod maskama? Upravo to iskustvo pružit će Vam Moon club Zagreb. Čitava scenografija kluba biti će prilagođena Noći vještica. Dakle, biti će tu brojni ukrasi, rekviziti i kostimi te tematike, osoblje kluba će također biti kostimirano, a iako maskirani scary dress code nije obvezan, tradicionalno ga se gosti u Zagrebu već dugo drže na najstrašniju noć.
{youtube}2JYDAdjKpNY{/youtube}

Moon club Zagreb nagraditi će 3 najatraktivnije maske, a pobjednike će proglasiti nakon objave galerije fotografija. Uvertiru u najstašniju noć odraditi će DJ i TV voditelj Emilio Dalbello, za njim slijedi warm up DJ Freemasonsa Angel Anx, dok će vrhunac večeri odraditi Freemasons. Vatrenu atmosferu dodatno će zapaliti sexy plesačice, također kostimirane u Halloween stilu.

Još jednom ćemo napomenuti da maske nisu obavezne, ali su itekako dobrodošle i klub će nagraditi one koji se najviše potrude. Ne preostaje Vam ništa nego nabaciti masku i kostim, upiti energiju punog mjeseca i provesti najstrašniju noć u godini uz Freemasonse u novom zagrebačkom klubu Moon. Cijena ulaznice na ulazu u klub iznositi će 40kn. Za više informacija i za rezervacije separea: 091/8980507.

Nagradna igra –  Iz koje države dolazi producentski dvojac Freemasons? Odgovore pišite u FB komentaru ispod članka a mi nagrađujemo sa 5×2 karte. Dobitnike objavljujemo u subotu do 16h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk